[]

ilişkiye başlamaya korkmak

merhaba messi hayranları. efendim şöyle bi sorun var, belki biraz komik vs. gelebilir ama ya çevremde o kadar birbirini aldatan insan var ki. ya biri askerde ki sevgilisini aldatıyor, birisi karısını, birisi kocasını, birisi sevgilisini vs. nasıl bi yerde yaşıyorum lan diyorum kendi kendime. sırf bu yüzden korkuyorum böyle birisiyle ilişkiye başlamaya. insan ister istemez "ya olur da aldatırsa" diyor bu kadar bokun içinde. lan nasıl aşılır bu korku? çünkü daha önce böyle boktan püsürden yalanlara da maruz kaldım.
tabii yalanlardan sonra güven sıfırın(0) altında -(eksi) 5(beş)di. e haliyle millete de potansiyel yalancı gözüyle bakıyosun. nasıl kurtulunur bu psikolojiden ?



 
Kurtulma ilişkiyede başlama emin ol aldatıyorlar aynısını bende yaşıyorum ki ben aldatan biriylede birlikte oldum sonrada pişman olup görüşmedim halada vicdanım sızlar aklıma geldikce sırf bu yüzden kimse ile birlikte değilim herkes olmuş tatminsiz hep daha fazlasını istiyorlar kadınlarda erkeklerde yanlızlık en güzel şey yeminlen


  • deliklimasrafa,  (10.04.10 11:19:16) 
yalnızlık bazen çok süper de. bazen de yalnız kalmamak lazım. tamam arkadaşlar var ama ben öyle arkadaş değil de ne biliyim ne bok istediğimi de bilmiyorum ki.


  • sert yerden yavas  (10.04.10 11:20:59) 
yanlız kalma tabi benım sansım ilkokuldan beri 5 tane dostum var sürekli göt göte geziyoruz :) o yüzden kız arkadaşımın olmasını olmamasını çokda hisetmedim durumunu anlıyorum umarım atlatırsın ama bu devirde zor ya gerçekten güvenilecek aşık olunucak biri zor bulunur


  • deliklimasrafa,  (10.04.10 11:32:00) 
o tarz arkadaşlar bende de var. yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği adamlar. yahu ne pis bi şey be hacı ya. milletten korkuyosun resmen.


  • sert yerden yavas  (10.04.10 11:42:34) 
bu psikolojiden kurtulmamak senin açından daha faydalı aslında:)
her ilişkiye yüzde yüz güvenle başlamak şimdiki halinden daha sıkıcı durumlara sürükleyebilir seni.dolayısıyla dengeyi kurabilmek önemli bence.
bazı insanlar vardır,gözümüz kapalı evet deriz herşeyine,bu tür bir sevgili adayı bulmadan ciddi bir ilişkiye başlamak yalanlara maruz kalmaya sürükler insanı.istisnalar dışında tabi.
yalnız kalmamak için aldatılabileceğini ya da yalana maruz kalabileceğini bile bile geçici,çocukça ilişkilere başlaman gerek bence.fuckbuddy'msi bi olay.yukarıda anlattığım gibi bir insan bulana kadar en mantıklısı bu malesef.
  • p a t r i o t  (10.04.10 11:48:29) 
yani uzun bi süre ciddi bir ilişki yaşama. kendini kaptırma diyosunuz?


  • sert yerden yavas  (10.04.10 11:52:05) 
ciddi ilişki yaşayabileceğin bi insanla karşılaşıncaya kadar kaptırma kendini derim ben.bu korku zaten kaptırmana engel olacaktır,baktın iyi gidiyor,zamanla güvenini kazandı,o zaman kendi kendine bu psikolojiden kurtulursun zaten...


  • p a t r i o t  (10.04.10 11:58:30) 
evet fuckbuddy gibisi var mı dert tasa yok aldatılma korkusu olmadan yaşıyorsun süper ilişki yeminlen çok takma ama kafana durumunu hayatı birazda koy götüne rahvan gitsin şekilde yaşamak gerek yoksa böyle kafayı yiyiorsun :))


  • deliklimasrafa,  (10.04.10 12:03:52) 
"ya ölürsem!" diye diye yaşamaktan korkmaya benziyor bu.
aldatan var ama, aldatmayıp yıllar boyu o sadakati koruyanlarda var. karşındaki insanda o ışığı görüyorsan zaten endişeye gerek yok. ama karşındaki insana bakıp aldatabilir korkusu yaşıyorsan hiç başlama..
bakış açısı meselesi..
  • fightordie  (10.04.10 12:58:59) 
Ben çevreme baksam rahip olmuştum şimdiye. Ayak uyduracaksın, seni aldatacak kişi ilişkinin ilerleyen zamanlarında açık vemeye başlar, güvenini kazanamazsa fuckbuddy yapar yeni sevgili arayışlarına girersin. Doğanın kanunu oldu artık bu...


  • kimlanbu  (10.04.10 18:39:40) 
öyle kanunun ak ben. en iyisi vur kaççılık yapıcaksın.


  • sert yerden yavas  (10.04.10 20:13:30) 
Birini sevmeye koyulmak başlı başına bir iş, bir girişimdir. Güç ister, yürek ister, körlük ister...Hatta başlangıçta öyle bir an vardır ki uçurumun üstünden sıçramak ister; düşünmeye kalkarsan aşamazsın onu" ...Jean Paul Sartre


  • sanabanane  (11.04.10 03:09:35) 
öyle kanunun ben de ak ama yapacak bir şey yok, özellikle büyük şehirlerde o kadar yozlaştı ki ilişkiler ben kendime "piç, it" gibi sıfatları yakıştırabilecek mertebedeyken beni bile şaşırtacak yaratıklar çıkıyor her gün karşıma.

dediğim gibi yapacak bir şey yok, daha neler göreceksin, ayak uydurman lazım yoksa yıkılırsın, üzülürsün...

evlenmeye meyilli olduğum zaman aileme köyden falan kız bakın diyeceğim o olacak, bu kadar mı geniş olur lan millet...
  • kimlanbu  (11.04.10 03:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.