[]

Fotoğraf-video albümümü en guvenilir nasıl muhafaza edebilirim

Görüntülü telefonlar çıktığından beri gerek ailemle gerek arkadaşlarımla cekindigim ve özenle sakladigim fotoğraflar var bilgisayarımda. Bunları bilgisayardaki olası bir sorunlu duruma karşı yedeklemek ya da saklamak istiyorum. Bunun için en garanti yöntem nedir arkadaşlar?

HardiSk al dedi bir arkadaş onu alınca nasil kullanacağım bilmiyorum açıkçası, USB bellek gibi bir sey mi oluyor bu ?

Bunun dışında bir yöntem varsa söylerseniz çok mutlu olurum.

Teşekkür ederim şimdiden.

 
buluta yükleyin


  • vladimirdökümov  (09.08.19 15:15:27) 
Buluta yükleyin, harddisk ya da bütçenize göre bir SSD ya da yüksek hacimli flashdisk alın. Çok önemli olanları bir fotoğrafçıdan bastırın.

Harddisk şurada taşınabilir disk olarak gördükleriniz: www.vatanbilgisayar.com
  • kobuzchu kiz  (09.08.19 15:18:01) 
Drive'a yükleyin, çekinmeyin. Hem zaten insan ailesi ve arkadaşlarından neden çekinir ki?


  • new day new life  (09.08.19 16:31:23 ~ 16:31:54) 
google fotoğraflar muazzam bi icat. Tavsiye ederim.


  • freakme  (09.08.19 16:33:57) 
Duygusuzromantik ve ben gerçek yedekleyicileriz. İnternetin kesildiği(savaş?) evinin yandığı veya çöktüğü senaryoda bile verilerine sahip çıkmak isteyen insanın yapacağı şey bu.

Cloud + 2 harddisk (farklı binalar/şehirlerde)
  • nhk ni youkosu  (09.08.19 16:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.