[]

Yaz okulunda bile kaldım, benden bir yol olmaz mı?

Yaz okulunda aldığım 3 dersin 2sinden kaldım. Üstelik testti sınavlar. Bölüm hukuk. Okurken tekrar hazırlandığımdan okul kafadan uzamıştı. Yaz okulunda 4. sınıf dersleri aldım. Bu sene mezun olmam gerekiyordu ama hiçbir 4. sınıf dersi alamamıştım.




 
10 sene önce ben de aynı yoldaydım. Çok kafaya takma. Oluyor bir yol bir şekilde.


  • temasettin  (09.08.19 14:46:35) 
@tema, nasıl bu hale düştüm anlamadım 4 sene önce ygs sonrası tıp yolundaydım.


  • sessiz kalma hakkina sahipsin  (09.08.19 14:49:40) 
2008'de üni.ye girmiştim, ilk sene 13 dersin 11inden kalmıştım. Sorumlu geçtiğim bir ders ile beraber 3 ders almıştım yaz okulunda ve hepsinden kalmıştım. 2. ve 3. senelerde okula hiç gitmedim. 4.senemde 0.51 ortalamayla okula başlayıp 6. senemde hiç yaz okuluna gitmeden 3.10 ortalamayla onur öğrencisi olarak okulu bitirdim.
Bölüm de makine mühendisliğiydi bu arada.

O nedenle, olay sende bitiyor. Ne bekliyorsun ki burada sana "senden bi yol olmaz olom" dememizi mi? :)

Sen istersen senden her yol olur!
  • alliswell  (09.08.19 15:16:09) 
@herşeygüzel, peki 6. senenizde psikolojiniz bozulmamış mıydı hala okuyorum diye?


  • sessiz kalma hakkina sahipsin  (09.08.19 15:20:14) 
valla onu dördüncü senemde birinci sınıf çocuklarıyla okurken biraz hissetmiştim fakat motivasyonum okulu bitirmek üzereydi tekrar başladığımda o nedenle hiç de psikolojim bozulmadı. zaten bizim bölümde ortalama mezuniyet süresi 5 yıldı. o nedenle pek koymadı açıkçası. nitekim ben 3 sene gibi bir sürede bitirmiş olmuştum aslında.

bir de kaçan zaman için bir şey yapamazsın ki zaten. Geçti o yıllar yani.
  • alliswell  (09.08.19 15:29:00) 
olmaz


  • bobinhoo  (09.08.19 16:47:07) 
Sen ben misin? :)

Çalışan geçiyor, çalışmayan kalıyor gerçekten. Buna inanıyorum. Önceliğini okul yap. Başka bir şey yapma.
  • hitokiri kenshin  (10.08.19 03:42:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.