[]

İstenmeyen ilişki

Anneniz, babanız hatta abiniz tarafından onaylanmayan ciddi bir ilişkiniz oldu mu? Ne yaşadınız ? Nasıl atlattınız? Reddedildiniz mi? İlişkiniz devam ediyor mu? Deydi mi ? Pişman mısınız?




 
hep şöyle derim. yarın bir gün herhangi biri (annem babam kardeşim veya eşim sevgilim) bana ''ya o ya ben'' şeklinde bir şekilde yaklaşırsa, direk diğerini seçerim.

kastettiğim şey onaylamamak değil bak, ya o ya ben şeklinde faşist bir yaklaşımla gelen kim olursa olsun, diğerini seçerim. bu hayata dair default tutumum.

bu arada görüş ve fikirlerine gerçekten önem verdiğim ve duygusal değil de ebjektif bir şekilde önyargılarından arıldırılmış olarak yorum yaptığını düşündüğüm birisi eğer onaylamıyorsa, mantıklı bir şekilde dinlerim ve kendi mantığımı kurmaya çalışırım. ama en azından dinlerim yani.

yok öyle aman antepli bu olmaz, yok bolu'dan kız mı çıkar. yok alevi yok kürt yok karadenizli bu falan gibi çomarlık yapıyorsa. hiç siklemem.
  • reanarchy  (09.08.19 14:06:26) 
Oldu. Annem babam istemiyordu. Ablam destekliyordu. Olaylar kavgalar vs. Evliyiz şimdi :)

Pişman değilim. Pişman olsam bile bu ilişkinin kendisi ile alakalı olurdu heralde, aileme karşı çıkıp evlendiğim için değil.
  • elorelia  (09.08.19 14:57:10) 
oldu, çok mülayim, kalbi çok güzel bir kızla birlikteydim, eteği kısa diye aile verdi veriştirdi, ben hiç takılmam kıyafetine, asla kısıtlamam, siktiri çektim aileye. aileyle görüşmeyi azalttım. 2 sene sonra kızla ayrıldık, olan aile ile bağlarıma oldu. pişmanım.

blood is ticker than water, unutmayın.
  • Jesus Christ  (09.08.19 15:47:49 ~ 15:50:29) 
Benim ilişkimi onaylamak benden başka kimseye düşmez. Yalnız ben erkeğim, kadınlar bu rahatlıkta davranamıyor çoğunun ekonomik özgürlüğü olmadığı için.


  • rldofiui  (09.08.19 16:35:46 ~ 16:37:24) 
Jesus haklı, ailenizi karşınıza almayın.


  • okumakserbestbegenmeksart  (09.08.19 17:37:13) 
dinlemedim. pişmanım.


  • ayaklibalik  (10.08.19 23:34:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.