[]

behzat ç.

eskisini hiç izlemedim. yenisini izlesem eğlenir miyim?
blutv üyeliğim var uzun zamandır bu dizi için almadım.



 
blutv'deki ilk iki bölümü izledim, normal devam ediyor kaldığı yerden dizi. haliyle bu adam niye böyle davranıyor, bu kadın kim, bu kız kim, bu kuru yemişçinin olayı ne bir sürü soru sorarsınız, cevabını da yeni bölümlerde bulmanız imkansız. mesela hayeleti tanımıyorsunuz, kuruyemişçi olarak göreceksiniz vs. karakterlerin geçmişi var.

ben oturup da 90 bölüm mü izleyeceğim la şimdi izlemem ben diyorsanız, blutvde rehber bölüm var onu izleyin sonra da 4. sezon birinci bölümü izleyin sonra karar verin devam edip etmeyeceğinize.
  • aziz dostum jack  (09.08.19 00:09:59) 
aziz dostum jack nikinin hakkini vermissin


  • lengelifotursapka  (09.08.19 00:14:24) 
en baştan otur seyret, misss, bence pişman olmazsın.


  • tiny penny  (09.08.19 11:31:59) 
en baştan izlemezsen hiç bir şey anlamazsın. yeni bölümler kısa olduğu için karakterler çok boş kalır ilk kez izleyen birine.


  • antonin artaud  (09.08.19 15:57:36) 
okurum dersen kitaplarını tavsiye ederim. üstüne de üçüncü sezondan birkaç bölüm izlersin. taa birinci sezondan önce kitapları okumuştum ben, dizi çok alakasız geldi bana.


  • arakaali  (09.08.19 16:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.