[]

Ankara havalimanında yuan bulunuyor mu?

Ankara havalimanı travelex'in web sitesine göre yuan bulunmuyor.
www.travelex.com.tr
acaba havalimanında başka döviz büroları var mı biliyor musunuz?


 
Yuan zaten genel olarak bulunabilen bir para değil. İstanbul-Kadıköy'de bir döviz bürosu Yuan fiyatı da yazmıştı, bu onda olduğunu gösterebilir (Ruble fiyatı da yazıyordu ve oradan Ruble aldım ben) ama Ankara'da olduğunuza göre size yaramaz. Çin'deki döviz bürosu Dolar-Euro getirdin diye almaz değil, orada değiştirmek daha kolay olur gibi. Havaalanı dövizcileri çok avantajlı değildir. Oradan şehir içine gidebilecek kadar değiştirip gerisini şehir içinde değiştirin bence. Gerçi Çin antika bir ülke biraz, oradan para değiştirmede komplikasyon falan çıksa şaşırmam (miktar kısıtlaması, banka kısıtlaması, vs)


  • d max  (09.08.19 00:56:59 ~ 00:57:19) 
Dünyada dolar'ın geçmediği ülke/havaalanı yok.
Yanında dolar olsun, iner inmez şehire gidecek kadar bi miktar bozdur
sonra şehirde bir daha bozdurursun, havaalanında komisyon alıyorlar
not: çok çok küçük bir şehire gidiyorsan, şehirde bulamama şansın varsa, havaalanında bozdur komisyona takılma
  • Corc  (09.08.19 08:32:30) 
asya'da racon iner inmez havalimanında dolar verip yerel para birimi almaktır.

> dolarlar yeni basım olmalı

> üzerinde en ufak bir çizik yazı olmamalı
  • cedex  (09.08.19 08:40:05) 
ankara'da bulup alsan bile sağlam kazıklanırsın..

bırak asya'yı dünyada racon çoğunlukla dolar bazende euro götürürsün. indiğin havalimanında şehre gitmene yetecek kadar yerel para bozdurursun(çünkü havalimanları da düşükten bozar her zaman) sonra şehir merkezine gidince yerel kişilerden en uygun nerede bozdurabileceğini öğrenip oraya gider paranın tamamını bozdurursun.
  • ada meltemi  (09.08.19 12:06:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.