[]

Bana tatil önerir misiniz?

kötü bir dönemden geçiyorum. bana neyin iyi geldiğini hatırlamıyorum bile. hiçbir şeye karşı bir isteğim kalmadı. önüme ne çıkarsa onunla yetiniyorum. ötesi için hevesim, mecalim inanın yok. hiçbir yere de gidesim yok aslında. ne deniz kum görmek istiyorum, ne yurt dışını, ne de kalabalığı. eskiden hayalini kurduğumda dahi huzurla dolduğum şeyler benim için bir şey ifade etmemeye başladı. durmanın, eylemsizliğin çözüm getirmediği kesin. belki iyi gelir umuduyla kendimi zorlayarak bir şeyler yapma niyetindeyim. tek başına biri için önerebileceğiniz tatil türü, lokasyonu var mı? kullanır mıyım emin değilim ancak çadır setim falan da var




 
Sen dogaya git panpa doga seni paklar. cadir kur.


  • tezek  (08.08.19 21:33:43) 
Inkuma git. Ücretli çadır alanı var. Güvenli, wc, banyo, duş, elektrik vs. Doğası güzel. Plaj yolu sahili güzel. İyi gelir diye düşünüyorum.


  • kckmlqm  (08.08.19 21:57:11) 
tatile çıkmanı öneririm, iyi gelir.


  • goodz  (08.08.19 22:01:25) 
Allah a yaklas ve psikologa gorun. tatile cikmak cozumu erteler.


  • the last  (08.08.19 22:16:56) 
Nereye gidersen git sorunların da senle birlikte geliyor. Ben öyle çok tatil pç ettim. Kafa dağıtayım diye çıkıp, bi milyon tane problemim var ne işim var burda bu tuzu kuruların arasında diye daha fazla yabancılaşma yaşadım çoğu defa. Tr'deki mankenlere yüz basacak one stand leri reddetip tek başına otel odasında, sahil kenarında içtiğim geceler, çocukluktan beri hayalini kurduğum Camp Nou'yu sıfır duygu ile bir selfie dahi çekmeden tamamlamalar falan. Yapı meselesi tabi, herkes farklı. Umarım kendine en uygun tatili bulursun ve bu tatili gönlünce geçirirsin.


  • neck_and_neck  (08.08.19 23:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.