[]

bayram tatili icin istanbul'u kara yoluyla terk edecekler

hangi gun ve hangi saatte yola cikmayi planliyorsunuz? bolu istikametine gidecegiz ama trafik adapazari'na kadar berbat oluyor bayram yogunlugunda. o kisacik yolu 5-6 saatte gittigimi bilirim. ne zaman yola ciksak karar veremedik o yuzden. ne yapmak mantikli olur bekleyip cumartesi mi cikmali? herkes bekler de cumartesi cikarsa cuma degil cumartesi trafik olur gibi geliyor kararsiz kaldim.




 
Cuma sabah 8 gibi veya pazar günü öğleden sonra. Arası tam rezalet oluyor, saatlerce trafikte bekleyeceğime biraz geç giderim daha iyi.


  • roket adam  (08.08.19 20:36:45) 
Yandex in istatiksel verileri vardı bu konuda. Ona bakabilirsiniz.

Biz cumartesi sabah, ido ile bursaya geçerek trafikten kaçacağız.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (08.08.19 22:36:15) 
3 hafta önce normal bir cuma günü bile sapanca taraflarında 1 saat trafikte kaldım. istanbul cehenneminden çıkmak da zor girmek de...
cmt. sabaha karşı 4-5 gibi denenebilir belki?

  • merhum  (09.08.19 08:18:52) 
@merhum (bu nick de urkutuyor insani), o trafige biz de maruz kaldik, otobanda calisma varmis 09.08'e kadar o yolun kisacik bir bolumunu d-100'e yonlendirmisler, 3-4 saat bekledik biz de orada. ama bugun itibariyla bitecekti calisma, bayram hazirligi yapiyorlarmis. sagolsunlar bayram trafigine prova yaptirdilar.


  • in vino veritas  (09.08.19 08:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.