[]

Bilinçli şap almak

Soruyu sadece beyin fırtınası yapmak için soruyorum ve mantıklı olduğunu görürsem deneyebilirim. Biraz garip olacak ama samimi düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. 30 lu yaşlara yaklaştım ve normalin biraz üstünde cinsel hayatım oldu. Yani hayatımın temelinde cinsellik var ve diğer şeyleri onun etrafına kurdum. Yaptığım seçimleri daha kolay ilişki yaşayabileceğim kişiler/yerler/çevreler vb gibi olguların güdümünde yaptım. Doğal olarak da ne kendimi geliştirmeye ne de kalıcı bir şeyler bırakmaya vakit ayıramadım. Yüzeysel bir hayatım oldu kısacası.

Artık bu durumdan sıkıldım ve hayatımdan kadınları çıkararak kendimi %100 işime/hobilerime ve gelişimime adamak istiyorum. Böyle bir şey yapabilmek için bilinçli şekilde libido öldürücü şeyler kullansam işe yarar mı? En azından bir sene bu şekilde bir deneme yapıp hayatımdaki gelişmeleri görmek istiyorum. Ama tabii kullandığım maddeyi bırakınca eski halime de dönmek istiyorum :)

Bu fikir için ne düşünüyorsunuz? Bu arada evlenmek, düzenli ilişki kurmak, çoluğa çocuğa karışmak planlarımın arasında yok.

 
abi sen 7/24 mü sevişiyorsun ikisini beraber de yürütebilirsin sanki


  • guitarissimo  (08.08.19 18:26:06) 
@guitarissimo sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika :)

ben tamamen ilgimi kaybetmek istiyorum, sevişmeye giden süreçte sürekli mesajlaşmalar, buluşmalar beraber takılmacalar vs oluyor. komple ilgim gitsin istiyorum yani
  • bidakikanizialicam  (08.08.19 18:36:50) 
Yalniz sapin libido oldurmesi mit diye biliyorum, yok oyle bise yani. Oyle kolay kolay libidoyu azaltan bir madde yok bildigim kadariyla, gercekten ise yarayanlar da testesteronu azaltarak yapiyor bu isi, mesela kimyasal hadimda kullanilanlar. O yuzden oyle kolay degil libidoyu azaltmak.


  • Haldamir  (08.08.19 20:04:53) 
@haldamir aradığım tarzda cevaplardan biri. güvenli bir yol arıyorum doğal olarak


  • bidakikanizialicam  (08.08.19 20:30:17) 
hachet vs genitals isimli tutorial videosunu öneriyorum.


  • Fodera  (08.08.19 20:45:18 ~ 20:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.