[]

düzenli ve ucuza uçmak mümkün mü?

ayda en az 2 gidiş 2 geliş 4 kere uçacağımı taahhüt ederek indirimli bilet bulabileceğim bir havayolu, uygulama var mı?

başka önerilerinize de açığım. epey önemli bi konu benim için. almanya türkiye arasında olacak uçuşlar.


 
Ayda en az 2 gidiş 2 dönüş yapıyor olmanız hiç bir havayolu şirketini ilgilendirmez hocam ne yazıkki. Milyar dolar ciro yapan şirket sizin 2 gidişiniz için 1 kuruş bile indirim yapmaz, siz gitmeseniz başkası gidecek çünkü. Otobüs firması olsa belki diyeceğim düşük vizyon küçük işletme ama havayolu firmaları ne yazıkki... belki mil puanı toplayan kartlarla satın alım yapıp 10 uçuştan birini ucuza getirmeniz mümkün. İnsanımızın kendini nimetten sayması ne hoş ayrıca :)


  • Tears of Devil  (08.08.19 13:59:55) 
ucuzaucak diye bir site var jetcostla baya ucuza biletler denk gelince paylaşıyorlar. instagramda daha aktif sanırım. paris-tokyo-paris uçuşu 270 euroya varmış mesela gibi gibi.


  • bahoho  (08.08.19 14:02:00) 
@Tears of Devil son cümlenizi anlamadım.


  • klar  (08.08.19 14:06:01) 
@klar

son cümlede demiş ki havayolu müşterilerinin önemli bir kısmı zaten ayda 2 gidiş 2 dönüş yapıyordur, bu konuda yalnız olmadığınız gibi azınlık dahi değilsiniz. yani ekstra bir kolonya tutmalarını falan dahi beklemeyin boşuna.

benim tavsiyem, mil kazandıran kredi kartı kullanmak düzenli olarak ve tüm biletleri falan da bu karttan almak. sonra biriken milleri kullanmak.
  • emfuzi  (08.08.19 14:10:47) 
Pegasusun donem kampanyaları oluyor.onları yakalayıp toplu bilet alabilirsin.soyle bir link buldum.
www.flypgs.com

Thy icinde iyi bir acente bul kendine tarihlerine gore optimal fiyatları yakalarlar.gittigin destinasyona uygun alternatifleri belirlerler.

Son olarak mil uygulamasini kullan bedava bilet veya upgtade sansin olur.
  • duptıs  (08.08.19 14:18:48) 
@emfuzi

"son cümlede demiş ki havayolu müşterilerinin önemli bir kısmı zaten ayda 2 gidiş 2 dönüş yapıyordur, bu konuda yalnız olmadığınız gibi azınlık dahi değilsiniz." böyle olduğunu düşünmemiştim mantıklı geldi şimdi. ama benim anlamadığım bu sorumdan nasıl kendimi nimetten saydığımı çıkardığı.

ya da bu aradığım tarzda bir kampanyanın "düşük vizyon"la ne ilgisi var?
  • klar  (08.08.19 14:24:02) 
Flypgs'ye üye olursan puanlarinla daha sonra bilet alabilirsin.
Googleflight ve skyscanner iyi oluyor ucus ararken.

  • chitosan  (08.08.19 14:26:32) 
atlas global'de sınırsız uçuş gibi bir kampanya vardı bi ara. paket satın alıp 6 ay-12 ay uçuyordun kafana göre.

çok mantıklı gelmemişti mali olarak bana ama bakabilirsiniz, belki size uyar.
  • brkylmz  (08.08.19 14:38:41) 
Tuifly üzerinden arada bilet alıyorum. 59-90 Euro aralığında biletler denk getirdim tek yön olmak koşuluyla.
Ayrıca germanwings firması Almanya’ya en ucuz uçan firmalardan diye aklımda kalmış.

  • creedwar  (08.08.19 16:24:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.