[]

şu hoparlörleri pc2ye nasıl bağlarım?

eksiup.com

eksiup.com


elimde anfi yok. bunları en ucuz yollu nasıl bağlarım pc'ye. işimi görecek küçük bir anfi alabilirim evde kalabalık olmayacak şekilde ama bunun için kaçlık anfi lazım. teyp göğsü kullanmak istemiyorum. evde kalabalık yapacak kadar alan yok. daha derli toplu olsun.

teşekkürler.

 
Araya amfi atican illa


  • rubisko  (07.08.19 21:27:22) 
2+1 amfisi kesmez bunu, onlar zaten en fazla 5er 10ar watt verecek her çıkışa, bu hoparlörler 30-40 watt falan ister. zaten sesini açmaya kalkınca 2+1 amfisinde bunlar bağlıyken anlarsın yetersiz geldiğini.
şunun gibi küçük class d amfiler var, aliexpress'te falan aşırı ucuza bulabiliyorsunuz:
www.amazon.com
bir de adaptör/trafo ile beslersiniz, azıcık yer kaplar.
  • gkhncnzdgn  (07.08.19 22:27:26) 
Elinde anfi besleyecek adaptör varsa hazırlanmış TDA kitlerinden alabilirsin.

12 volt güçlü bir adaptörün varsa şunu alabilirsin;

urun.n11.com

Bakma 2 x 60 watt yazdığına, yalan o. Gerçekte 2 x 15 watt ancak verir. Ama boyutuna aldanma, senin hoparlörleri hoplatır yerinden.

Tek sorun beslemek, fazladan bir PC power supply varsa şahane olur. Onunla rahat beslersin, modülü de hoparlörün içine koyarsın. Şahane bir aktif hoparlör olur.
  • John Bloor  (08.08.19 11:31:13) 
bendeki hoparlörlerin aynısına sahipmişsin. merak ettim, gerçi amfi yok demişsin ama müzik setinin kendisi duruyor mu bir şekilde? vcd görüntü çıkışını line in girişlerinden birine verdikleri için dışarıdan tek kanallı ses bağlanabiliyordu. bu yüzden ben de bu hoparlörleri bağımsız kullanmanın yollarını arıyordum senin gibi.


  • rare  (16.08.19 12:38:03 ~ 12:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.