[]

Yalnız düğüne gitmek... :/

Arkadaşımın düğünü var haftaya. Şehirdışında. Aslında planım gitmekti ama arkadaşlar tek tek “ben gelemiyorum” deyince ben sap gibi kaldım. Şimdi bi yandan gitmek bi yandan da gitmemek istiyorum. Gitmemek için geçerli bi bahanem yok. Annesinin bize çok emeği geçmiştir zamanında, severim de kendisini. Gitmek istememin sebebi bu. Öte yandan gitmeyip altını yolayabileceğim bi alternatif olsa keşke diyorum.

Siz ne yapıyorsunuz/yapardınız böyle durumlarda?


 
gitmeye niyetlenmissin madem bence git, hatir isi onemli, formaliteden 2-3 saat takil sonra icinde kalmasin. bosver gitmeyenleri


  • exlibris  (07.08.19 19:55:33) 
Valla ben gittim. Sıkıcı oluyor söyleyeyim ama böyle şeyler önemli. Seni görünce sevinir. Mesela benim gittiğim hala söyler ''bi sen geldin lan helal olsun'' der durur :D

1-2 saat dur, takını tak sonra çık. Ben öyle yapmıştım.
  • eazy  (07.08.19 20:01:57) 
şehirdışındaki arkadaşın düğününe gidenler candır.
hele ki annesi de çok sevinecektir. düğün yerine git, anneyi ve arkadaşının tebrik et, sonra tüy ortamdan. çok mutlu olacaklar. ben böyle durumlarda gitmezdim, ancak yaşayıp da gördüğüm şeyler sonrası olayın diğer boyutunu fark ettim. şehirdışında düğün yapıp da arkadaşları gelmeyince düğününde üzülen kişileri gördüm. dolayısıyla, ben olsam giderim.

  • lovemyself  (07.08.19 20:31:41) 
Benim de tek gittiğim oldu. Arkadaş hatrına gideceksiniz mesele sadece takı değil çünkü geldiğinizi görmesi mutlu edecektir. Zaten bir köşede oturup etrafı geleni geçeni izleyin her türlüsü sıkıcı olacaktır :)


  • Kediyi üzdün  (07.08.19 20:34:03) 
Ben olsam giderdim hem güzel ortamdam da olur sonunda bir suru yalnız kız oluyor düğünlerde mesela ;)


  • rubisko  (07.08.19 21:42:55) 
Ben olsam gitmezdim ama sen git. Benim gibi olma.


  • valarmurgulis  (07.08.19 22:07:38) 
En son gittiğimde evlenen arkadaşın bekar nikah şahidiyle tanışmıştım ^^ yani bence git :)


  • pati  (07.08.19 23:07:25) 
Git git


  • photo85  (08.08.19 01:13:27) 
Ben gidiyorum. Oturuyorlar bir masaya, masadakilerle tanışıp sohbet ediyorum. Denk gelirse onlar da orada birileriyle tanıştırıyor.
Sohbete muhabbete açık olursanız sıkıcı geçmiyor. Düğün sahibi de sizi gördüğüne memnun oluyor. Hatır için çiğ tavuk yenir gidip bir kaç saat kendi kendime takılmak zor gelmiyor bana.

  • balik kraker  (08.08.19 13:51:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.