[]

Ankara’yı bilen kardeşlerimi yine bekliyorum

Merhaba,
Yine ben ve yine Ankara sorusu. Bir türlü kiralık mantıklı ev bulamadığım için satın alma yoluna da bakmaya başladım. Bir ev buldum Cankayada Macka sokak ile folklor sokak kesisiminde. Konum hakkında farklı dedikodular var gece travestinin çok olduğu vb. gibi sizce konum nasıl? 200-220 bin arasında ev bakıyorum. Önerilerinize yine açığım. Dün 6 tane ev gezdim kiralık hiç biri mantıklı değildi. Gerçekten Allah kiralık ev arayanlara sabır versin.



 
1700 lira bütçeniz varmış. Neden Bahçeli-Emek'te kiralık ev bakmıyorsunuz? Burada yaşayan birinin mutsuz/pişman olma ihtimali=yok.


  • jacque  (07.08.19 09:20:34) 
Ben de bahçeli, balgat, anıttepe gibi yerlere bakmanızı öneririm. Balgat'ta yaşıyorum. Aşti'ye yakın, Kızılay'a 10 dk, metrolara yakın, eski yazdıklarınıza da baktım, yürümek isterseniz dikmen vadisi var. araç olunca eymir, ahlatlıbel'e kolay gidersiniz.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (07.08.19 09:26:23) 
Hocam ben 1700’e içi bir tık yapili bahcelide ve ya emekte ev bulamadim önerdiğiniz varsa gösterirsiniz sevinirim. Evlerin için leş gibi. Yapili olanlar ise 2000 liradan başlıyor. Yoksa mebusevleri anittepe için alarmım var her düşen eve bakıyorum


  • zor azizim zor  (07.08.19 09:31:38) 
sık sık geçtiğim yerler. bir dönem kendimde huzur evinin karşısında oturdum. son bir senedir felan travesti görmüyorum ben oralarda. hatta bekçiler göreve başladığından beri travestilerin kapılarının önünde beklediklerini akşam oldumu alışverişe bile çıkartmadıklarını epey baskı yaptıklarını duydum. gerçekten de son dönemde hiç denk gelmedim. artı olarak sokakta bekleyenler müşteri alınca uzak yere gitmiyorlar evleri de o bölgede. eğer apartman aile apartmanıysa içinize sindiyse bence alınabilir. memuru,öğrencisi çoktur. genel olarak sol aydın kesimin oturduğu bir bölgedir. yarın bir gün hükümet fikir değiştirmezse travesti sorunu da çözülmüş gibi duruyor. eğer arabanız varsa 1-2 gün çıkın akşamları turlayın kendiniz görün hatta içiniz daha rahat eder. eskiden esat caddesinde,bağlar caddesinin büyük kolej tarafında onun ilersinde gaziosmanpaşaya çıkan yokuşun orda çok beklerlerdi şimdi ara sokaklara felan kaçtılarsa bilemiyorum ama.


  • genc irisi  (07.08.19 09:32:02) 
Başak sokak,yaprak sokak buralarda dolanın. Benim eski oturduğum ev 650 tl ve gayet güzeldi. Bir de ben sürekli kuçukesat tarafında kiralık bakıyorum sahibinden de gayet guzel görünüyorlar. Fiyatta 1250 tl.diyor.


  • geçerkenugradım  (07.08.19 10:17:17) 
ben de esat demeye geldim kucukesatta 1750'ye ev illa ki bulunur bence. barbaros mahallesine, kavaklidere'ye de bakabilirsiniz. buklum sokak vs. buralara da yogunlasin. esattan dolmus geciyor ayrica tunalidan otobusler var vs.


  • kassiopeia  (07.08.19 10:37:08 ~ 10:37:55) 
Esat'ta genelde travestiler ve hapçı tayfa oturur. Bahçeli ve Emek için alarm kurun ve buraları kovalayın. Toplu taşımada da asla sıkıntı çekmezsiniz. Evet evler kötü ve eski ama çıkıyor mutlaka güzel, yapılı daireler. Ha elbette hiçbir zaman ankastre mutfaklı yeni evler gibi olmuyorlar.


  • jacque  (07.08.19 11:35:13) 
1.600-TL'ye Kızılay'da 3+1 eşyalı ev, ilk defa kiraya verileceğinden evin ve eşyaların kondisyonu iyi durumda, evin boyası da yeni yaptırılmış. Evin mutfak dolapları harika durumda, ev sahibi içine tabak ve çatal da bırakmış, buzdolabı, çamaşır mak. ve bulaşık mak. haricinde demlik, kettle ve mikro dalga fırın bile var. Ev sahibi kontrata memur kefil ister, elektrik ve su aboneliklerini kiracı üzerine alacak, bunun haricinde 2.000-TL depozito ilk kira ile birlikte ödenmesi isteniyor. Şartlar uyuyorsa kaçırmayın derim.

www.ilgimemlak.com
  • sakaryaa  (30.09.19 15:06:07 ~ 15:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.