[]

App developerlara ve o sektörle ilgililere birkaç soru - SDR

Merhabalar sevgili app developerlar ve o alandaki arkadaşlar,

Şimdi ben bir sürelik işsizlikten sonra bir iş buldum ve girmem lazım ve çok bilgili olduğum bir alan değil. İşin adı "Sales support representative - Publisher acquisition". Bugün HR director'la olan mülakatı geçtim, haftaya coo ile görüşeceğim. Yapacağım iş şirkete daha çok app developer yani app sahibi insanları kazandırmak olacak. E malum tr'de de deli gibi reklam vs. Kullanılıyor applerde ve bu şirket veya bu olgu ne kadar türk pazarının içinde bilmiyorum.

Şirketin adı pollfish ve özet olarak uygulamalarda reklam yerine anket gösteriyor ve kullanıcı istediği zaman sonlandırabiliyor, anket başına app'e 0.30$-5$ arası ödeme yapıyor. Araştırdığım kadarıyla da reklamlara nazaran daha çok ödüyor.

Şimdi intro uzun oldu ama sormak istediğim şey şu. Bu çok popüler bir yöntem mi? Yani appdeveloper arkadaşlar bundan haberdar mıydınız? Değilseniz ilgilenir misiniz? Benim aradan sıyrılabilmek için haftaya görüşmeyi yapana kadar birkaç app developer bağlamak istiyorum mülakatta elim daha iyi olsun diye ama bir yandan da çekiniyorum gereksiz bir iş mi olurdu diye.

Bu işi almam lazım, o nedenle fikirlerinize ihtiyacım var. Elimden geldiğince bilgi toplamaya çalışıyorum. Alanda çalışan insanlar, bu işi olanlar yazsa ne kadar da güzel olurdu.
Çok uzadı, inş cevap atarsınız.

 
Genelde geliştiriciler paraya bakıyor, yani muhtemel tav olan çıkar,
Çoğu zama adsense onay vermiypr, ondan dolayı diğer reklamlara yöneliyor.


Ama kendim için konuşursam, kullanıcıya saygım var, "google adsense banner" dışında reklam göstermiyorum. Hem parayı almama ihtimalim yok ki ödeme aldım, hem de kullanıcın ojesine kadar takip ettiği için alakalı reklam gösterip tık artırıyor.





Neyse kısacası, ödemelerde sıkıntı yoksa, min ödeme düşükse tav olacak developer r10da, domanımhanberde vs gırla çıkar

Bu arada bana da bazı şirketlerden mail geliyor işte şöyle sistem var böyle diye, okumadan spam kutusuna :)
  • masseter  (07.08.19 10:27:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.