[]

Az kişinin bildiği muhteşem yerler in İstanbul

Merhaba duyurunun Evliya Çelebileri, geçen tanıştığım bi kız “ben az kişinin bildiği, keşfedilmemiş yerlere bayılırım” dedi İstanbul için. Ben de “seni İstanbul’un balta girmemiş ormanlarına götürücem” diyerek cevap verdim ama kız ciddiye almış, ne zaman geziyoruz diyor. Nereleri tavsiye edersiniz? Zor durumdayım, götürmezsem sözümü tutmamış olurum. Cafe olur, çay bahçesi olur, manzara olur, aklınıza ne gelirse. Direkt konum atarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.




 
Şu kitabı al.
Geceleri çalışıp gündüzleri gezdir bence :)

www.kitapyurdu.com&manufacturer_id=40106
  • Mirket  (06.08.19 18:56:23) 
Sokak sokak gezmedikçe bulunmuyor hocam


  • kondansator  (06.08.19 20:21:05) 
Sokak sokak gezecek vaktim olmadığı için tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :)


  • Pertev nail  (06.08.19 20:34:35) 
ulus parki. ben genelde avlarimi oraya gotururum.


  • catch  (06.08.19 20:42:28) 
istanbul'da keşfedilmemiş yer kalmadı sanırım. en son adalar kalmıştı, oraları da keşfettiler. yine de yolunuz kınalıada'ya düşerse (düşecekse hafta içi düşsün, tatillerde iğrenç kalabalık oluyor), bir de dolunaya denk getirirseniz, ömer usta'dan külahın içine sos koydurarak birer dondurma alıp sahilde ayın doğuşunu izleyebilirsiniz. oraya varana kadar dondurma biter ama güneşin batışını da manastırın oralardan veya iskeleden denizi solunuza alıp bayağı yürüdüğünüzde hoşunuza giden herhangi bir yerden izleyebilirsiniz. sabah veya öğlen gidip önce denize de girmek isterseniz (hafta içi gidin) nispeten az kırolu birkaç yer tarif etmeye çalışayım.

edit: bir de manastırın yakınlarında bir çocuk parkı var. onun orada bir kuytuluk var, evlerle yolun arasındaki ağaçların arkasında, burgazada manzaralıdır, gelen giden de olmaz. oraya da manzara izlemeye gidebilirsiniz ama fazla kuytu, yeni de tanışmışsınız, hemen gitmeyin :)
  • pati  (06.08.19 20:54:14 ~ 21:30:16) 
Corlulu ali pasa medresesine gotur. Cok bilen vardir ama bilmeyen daha coktur


  • oscar  (06.08.19 21:17:10) 
Çorlulu nargile mekanı değil mi ya, kırolar falan oluyor orda, tabi yanlışsan düzeltin :d bence garipçe köyüne gidin, öğleden sonra hatta akşamüstü gidip yukarılara doğru yürüyince çok güzel bir manzara var. Çul falan alırsanız birkaç saat manzarayı izlersiniz güzel olur.


  • turuncu tonlarda  (06.08.19 23:53:11) 
kesenin ağzını açmak istersen kızı de etkileyim manzarayla diyorsan, birdy roof, feraye ya da nasip gibi eğlence mekanı/ restaurant düşün derim


  • bugisme  (07.08.19 11:40:59) 
istanbul'un balta girmemis ormanlari var aslinda. arabaniz varsa catalca tarafina gidin. su kemerleri kalintilari var o bolgede. trekking yaparsiniz ama harita iyi olur kaybolmamak icin.

belgrat ormaninin iclerinde artik kullanilmayan bir yangin kulesi var. birbirinizin omzuna cikarak tirmanabilirsiniz, merdiveni kirik cunku. romantikli yer, manzara var. ama inin asagi diye uyarmaya gelebilir yetkililer.
  • jimicik  (07.08.19 12:05:16) 
istanbul'da keşfedilmemiş yer kalmadı elbette ancak polonezköy falan akar gider.


  • se se ge  (07.08.19 12:42:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.