[]

Nusret hiç tatil yapmıyor mu ya da dinlenmiyor mu?

Son 1 yıldır takip ediyorum. Adam gece 2’de uyuyup 6’da story atmaya başlıyor. Sürekli ya geziyor ya çalışıyor ya spor yapıyor. Bu tempoya nasıl dayanabiliyor; orası da ayrı mesele.




 
Az da yese, çok da yese, işçinin uykusu tatlıdır; oysa zenginin malının çokluğu onu uyutmaz. Kutsal Kitap
Vaiz 5:12

  • catch  (06.08.19 16:14:34) 
Nisa Suresi, 38. ayet: Ve onlar, mallarını insanlara gösteriş olsun diye infak ederler, Allah'a ve ahiret gününe de inanmazlar. Şeytan, kime arkadaş olursa, artık ne kötü bir arkadaştır o.


  • masumiyetkarinesi  (06.08.19 16:17:25) 
kendi çabalarıyla zengin olan insanların çoğu aksine az uyuyor. çalışmayı seviyorlar heralde. ya da zenginliklerinin devamı için


  • tinky winky  (06.08.19 16:18:51) 
Tamamen psikolocik bence de.
Adamın derdi tasası olacak şeyler eğlencesi olmuş. Hayatını yaşıyor. Ben olsa ben de uyumam. Sabah uyanıp dertlerini sıkıntıların içine düşmeyi kim ister.

  • dolan dolmuş  (06.08.19 16:30:14) 
öncelikle adamın iş tatmini var. senin benim gibi patrona ya da kurumsal tüzel bir yapıya para kazandırma peşinde değil. bu da onu motive ediyordur.

çok düzgün besleniyor ve düzgün spor yapıyor. önemli olan ne kadar uyuduğun değil, beslenme düzenini, fiziksel aktiviteni "balanced" bir şekilde gerçekleştirmen. bu da insanı daha dinç yapıyor. adam düzgün, sağlıklı, ölçülüp tartılmış besin alıp bunu düzgün bir şekilde yakıyor. bizim gibi akşama kadar sandalyede göt büyüten insanlara göre daha sağlıklı olmasını sağlıyor.

ek olarak, istediği şeylere ulaşabiliyor, istediği zaman istediği coğrafyada, iklimde yaşayabiliyor. bunlar hep motivasyon. ben bugün mykonos'a gitsem, yarın sabah süper dinç uyanıp sporumu yaparım mesela. ama malesef sabah uyanıp günün hesabını kitabını ay sonunu falan düşünmem lazım.
  • mg3929  (06.08.19 16:44:39) 
Kokain kullanıyor olabilir o tempoya başka türlü nasıl dayanılır bilemiyorum


  • burya  (06.08.19 17:23:04) 
Adam fakirlikten geldiği için tekrar eski pozisyona düşmemek gibi bir kaygısı olabilir. Ayrıca tüm gün yemek pişirip et tokatlamıyor ki sürekli fotoğraf çektiriyor şirketin diğer işleriyle ilgileniyor. Oturup maddi hesap yaptığını ya da aşırı yetkili olduğu sanmıyorum.


  • bahoho  (06.08.19 18:11:32) 
Öğlen uyuyodur


  • Delay Fuze  (06.08.19 18:51:26) 
adam tam bir işkolig, nusret başka iş yapsa tamam bu kadar ünlü ve zengin olmazdı ama yine başarılı ve paralı olurdu buna eminim.


  • nuisance  (06.08.19 21:40:47) 
Günde sadece 5 saat uyuyup, haftanın 7 günü çalışıp, hayatında tatil nedir bilmeyip, Nusret'in kazandığının milyonda birini bile kazanamayanlar var.

He ben onun yerinde olsam senenim yarısını yatmakla geçirirdim o ayrı.
  • Psycho Mantis  (06.08.19 21:44:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.