[]

Günlük alınan ve yakılan kalori

Adımsayar aracılığıyla ölçülen kalori diyelim ki 14000 adım olmuş ve 800 kalori yakmisiz

Gün içinde de 1000 kalori alacak kadar ancak yiyebilmisiz.

Bı 15 gün böyle gitmek durumunda kalsak kilo kaybı yasar miyiz?

180 boy 98 kilo.

 
Günlük 800 kalori yakıp 1000 kalori alırsan 15 günde en iyi ihtimalle bağışıklık sistemin çöker hastalanırsın en kötü ihtimalle ölürsün. Bu 15 gün boyunca hiçbir şey yememek gibi bir şey diyelim sen anla artık nasıl bir planlama olduğunu. Ha kilo verir miyim dersen verirsin ama yukarıda söylediğim yan etkileri var.


  • angelus  (06.08.19 15:28:26) 
Peki nasıl takviye edeyim ki hasta olmayım angelus? Yemekleri bir süre midem almayacak bir operasyon gecirdim


  • lion de la Turquie  (06.08.19 15:31:20) 
Operasyon geçirdiysen istirahat edip gereksiz enerji harcamasından kaçınıp alacağın düşük kaloriyi vücudunun en efektif şekilde kullanmasını sağlayabilirsin, gerçi doktorun da muhtemelen benzer tavsiyelerde bulunmuştur ama kilo verme işini daha sağlıklı olduğun bir dönemde gerçekleştirebilirsin, ki zaten bu kadar düşük kalori aldığın için hiçbir şey yapmadan 24 saat otursan bile yine dramatik bir kilo kaybı yaşarsın, yani kalori harcamak için ekstra bir şey yapmana gerek yok. Yani şöyle düşün: 180 boyunda 100 kilo bir erkeğin günlük alması gereken kalori miktarı ortalama 2500 kalori civarı, sen zaten 1000 kalori alacağım diyorsun, aradaki farkı vücut yağlardan kas proteinlerinden falan harcayıp kilonun düşmesine neden olacak. Durum böyleyken böyle. Ha ben aslında yüksek kalori almak istiyorum ama geçirdiğim operasyon nedeniyle alamıyorum diyorsan sıvı kaynaklar var (protein tozları-karbonhidrat tozları-hasta mamaları vs) onlardan kolayca yüksek kalori alabilirsin.


  • angelus  (06.08.19 15:40:28) 
Yav bisey olmaz, redditte fastinge bak. Irda sana nasi takviye edecegini anlatirlar. Ama su da var, insanlar orda sana vucudunu dinlemeni soylerler. Oyle direk 20 gun yemiyim yapamiyosun.


  • beriberi  (06.08.19 18:46:29) 
Reddit e de bakayım tamamdir


  • lion de la Turquie  (06.08.19 20:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.