[]

yemek kartları hizmet bedeli

arkadaşlar tüm yemek kartları %5-%3 arası müşteriden hizmet bedeli kesmeye başlamış. biz ticket kullanıyoruz yeni farkettik. herhangi bir duyuruda yapmadılar. kim var kim yok aradım. metropol card hariç hepsi fark alıyor.

sizde durum nedir, bu farkı ödüyor musunuz ?


not: bu farkı kart kullanıcılarından değil, çalışanına kart yüklemesi yapan şirketlerden kesmeye başladılar (müşteriden kastım bu). eskiden sadece restauranttan kesiliyordu. ticket %5, bilinen tüm kart firmaları ise %3 den kapıyı açıyor. yok 1 yıl tahattüt verin, yok siz eski müşterisiniz vs diyede ya kaldırıyor yada oranı düşürüyor. kime ne geçirirlerse yani. üstelik hepsi bunu yapıyor. iptal ederim dersenizde başka firmalarda bunu alıyor diyerek cevap alıyorsunuz.

 
multinet'te yok böyle bir şey.


  • MustafaCan  (06.08.19 11:41:30) 
setcard yıl sonuna kadar hizmet bedeli almıyor, yıl sonundan sonra da %1 alıyor.


  • evde liyakat kalmamis  (06.08.19 11:45:09) 
yemek kartı bozdurabilceğimiz bir yer var mı acaba ? ist.avrupa ?


  • catch  (06.08.19 11:54:03) 
tam olarak nasıl anladınız hizmet bedelini fişte mi yazıyor, habersiz böyle bir şey yapmaları mümkün olmadığı gibi böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. çünkü ciddi rekabet var.


  • aziz dostum jack  (06.08.19 12:31:00) 
daha dun kullandim herhangi bir ekstra alinmamis benden.


  • in vino veritas  (06.08.19 12:57:09) 
arkadaşlar bu farkı kart kullanıcılarından değil, çalışanına kart yüklemesi yapan şirketlerden kesmeye başladılar (müşteriden kastım buydu). eskiden sadece restauranttan kesiliyordu.


  • maden suyu  (06.08.19 13:02:00) 
@maden suyu

diğerlerini bilmiyorum ama multinet ile anlaşırsanız değil hizmet ücreti iskonto bile yapıyor.

örneğin çalışanlarınıza toplam 2000 tl'lik yükleme yapıyorsunuz, sizden 1950 kesiyor gibi.
  • aziz dostum jack  (06.08.19 15:51:12) 
neredeyse tüm firmalar fix %3 kesmeye başlamış. metropol kart hiç bedel almıyor. tam onlarla anlaşmıştık ki, ticket tamam gitmeyin fark almayacağım dedi. şuan ticket devam ediyoruz.


  • maden suyu  (21.02.20 13:50:43 ~ 13:50:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.