[]

6 yaş kız çocuğu hediye

Kayınvalidemler uzun süredir bir kız çocuğuna koruyucu aile olmak istiyorlardı, az önce haber aldık ki olmuş, çocuk da hemen gelecekmiş. Çok sevindim ^^

Başka şehirdeler, cuma yanlarına gidiyoruz ve yurtdışından ufak tefek hediyeler almıştık annemlere ama çocuğa bir şey almamıştık, geleceğini bilmiyorduk. Şimdi elim boş gitmek istemiyorum ama ne alınır ki? İstanbul'dayım, bütçe önemli değil ama ilk tanışmada çok büyük hediye de doğru olmaz elbet.


 
Okul çağı geldiğine göre yazı tahtası türevi bir şey olabilir.


  • cakabo  (06.08.19 11:48:15) 
ne kadar guzel insanlarmis. yurtta buuyumus bir cocugun kendini ozel, biricik hissetmesini saglayacak bir hediye, mesela uzerinde isminin yazdigi bir esya hosuna gidebilir. gomlek yakasindaki soyad nakisi gibi bir sey degil tabi kastettigim. isim kazili tahta kalemkutusu atiyorum. tshirte elini surunce pullarin yonu degisiyor da gorunen resim degisiyor ya, onun isimli hali yapilabiliyorsa nefis olurdu.


  • jimicik  (06.08.19 12:11:14) 
puzzle?


  • mcsword  (06.08.19 12:13:10) 
kullanabileceği bir alan varsa paten, scooter, uzaktan kumandalı araba
ev içinde knex ya da lego
sonra, gerçek gibi saçları olan, saçları yapılabilen, taranabilen et bebekler var. bizim yeğen bayılıyor bebeğinin uzun saçlarını tarayıp toplamaya, saçlarını yıkamaya. her bebek böyle olmuyor ama, çoğunun saçları keçe gibi oluyor yıkanınca. eğer saçlarında bu yıkama tarama özelliği varsa yazar zaten.
eğer deniz tatili yapacaklarsa deniz oyuncakları, şişme ürünler olabilir
  • istanbul kanatlarimin altinda  (06.08.19 12:16:48) 
bisiklet bi de şu hamurumsu şeyler
sonra boya kalemleri defterler
zeka geliştirme setleri var ayrıca
  • sameidiot solo  (06.08.19 12:37:29) 
Lol bebek net. 6 yaşında bir kız annesiyim


  • Neyazayım  (06.08.19 13:48:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.