[]

booking.com fazla ödeme

merhaba, booking.com'dan yunanistan için bir rezervasyon yaptım ve konaklamamızı gerçekleştirdik. konaklamada her şey çok güzeldi. ancak rezervasyon sırasında belirtilen ücretten daha fazla bir ücret yansımış kredi kartıma. bununla ilgili site üzerinden iki kez itirazda bulundum fakat herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. türkiye için herhangi bir telefon numarası da bulamıyorum. bu konuda ne yapabilirim. yardımcı olabilir misiniz?




 
ekşide bu noyu vermişler. fiyatlandırması nedir bilmiyorum.

+44 20 3320 2641
  • hononu  (05.08.19 13:51:23) 
Bankanın provizyondan çıktığında yüksek kurdan hesap edip çekmiş ona ihtimali var mı? İş Bankası çok yapar.


  • baal  (05.08.19 15:38:59) 
rezervasyonlarin altinda ek bir yazi olur. Su kadar turist vergisi yada hizmet bedeli hotel de ödenecektir, buna dikkat ettiniz mi?

genelde toplam fiyatta gözükmüyor bunlar.
  • VIPCH  (05.08.19 15:39:01) 
tl olarak mı fazla yoksa euro bazında da fazla tutar mı? eğer tl olarak fazla olduysa bankadan kaynaklı olabilir. haftasonu çekim yaptıysanız, piyasaların kapalı olduğu zamanlardaki geniş makas aralığı ile işlem yapabiliyor bankalar.


  • akatreil  (05.08.19 16:07:56) 
yazdıklarınıza dikkat edeceğim beni şaşırtan booking'in herhangi bir geri dönüş sağlamaması. belki banka ile görüşür düzeltebilirim. teşekkürler


  • ihb  (05.08.19 19:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.