[]

Erkek/kadın spor ayakkabı farkı(koşu)

Adidas’tan bugün koşu ayakkabısı diye girerek bir ayakkabı aldım. Giydiğimde epey hoşuma gitti. Koşu içindi düşüncem.
Fakat eve gelip araştırmaya başlayınca ürün tüm alışveriş sitesinde kadın filtresi altında.
Bu ayakkabıyı koşu için düşündüğüm için sanki tabanı vs daha farklı olabilir belki diye düşündüm.
Sizce ayakkabıyı geri vermeli miyim?
Ayakkabı da bu;
m.adidas.com.trı/B44846.html

 
Koşu ayakkabıları "yastıklama" alanı nedeniyle böyle yüksek yapılıyor son dönemlerde, normalde bir sorun olmaz ama geniş yastıklama alanı tercih etmeyeceksen Asics'in koşu ayakkabılarına bakabilirsin onun tabanları daha makul seviyelerde oluyor ya da Adidas-Nike'ın daha eski modellerini tercih edebilirsin.


  • angelus  (04.08.19 21:56:55) 
Ya tip filan hoşuma gitti de, Adidas’ın sitesinde de; kadınlar için özel tasarım filan yazması soğuttu valla:) hiç okumasam haberim olmayacaktı belki ama oldu işte :))
Ben başka bi şey bakayım bence :)

  • hede hodo  (04.08.19 22:00:20) 
bu bir koşu ayakkabısı orada bir sıkıntı yok. Kadın ve erkek ayakkabıları arasındaki tek fark (aynı modeller için konuşuyorum) kalıp. Kadın kalıbı, erkek kalıbına göre biraz daha ufak. eğer bu konuda bir rahatsızlık yoksa problem olmaz. Yok, içim rahat etmez diyorsanız B44750.


  • kafadanbacakli  (04.08.19 22:04:00) 
İyi de satış yapanlar demedi mi bu kadın ayakkabısı diye? Halbuki fırsat kollarlar “bu bayan ayakkabasa yannaz” diye


  • enis buyutucu  (04.08.19 22:53:21) 
Valla bilgisizler anladığım kadarıyla.


  • hede hodo  (04.08.19 22:55:20) 
hocam kaç numara giyiyosun ki bu ayakkabıyı alabildin?


  • tinky winky  (04.08.19 23:52:25) 
Hocam 42


  • hede hodo  (05.08.19 00:13:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.