[]

İlk arabası suv olan bir kadın mantıklı bir iş yapmış olur mu

Kadın kuzenim oluyor söyledikleri de mantıklı aslında. Kimse sıkıştırmasın, zaten ufak tefek bşr ablamız yüksekten gitsin vs diye böyle bir düşüncesi var. Önce ben de saçmalama falan dedim de arada ben de kullanırım iyi olur hem söyledikleri de mantıklı yani. Siz ne diyorsunuz




 
Yüksek araba iyidir.


  • angelus  (04.08.19 21:28:13) 
Paranız varsa, evet.


  • malheiros  (04.08.19 21:33:49) 
Sonra etrafa vura vura sadece karşıya odaklanarak gidiyorlar tank gibi arabayla.


  • Trene çelme atan adam  (04.08.19 21:40:48) 
yani dedikleri mantıklı da aynı zamanda büyük araba kullanmak zordur. küçük araba gibi etrafına hakim olamaz. sürekli sağa sola çarparsa şaşırmam.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (04.08.19 21:48:56) 
Küçüğe alışsa zor olurdu ilk bu olursa buna alışır. Sağa sola çarpmamak için de dikkat edecek artık :)
Bol bol park etme pratiği yapsın :)

  • Kediyi üzdün  (04.08.19 22:12:39) 
Buyuk arabada etrafina hakim olmak biraz daha zor. Ozellikle de kadin için.
Alisacak artik zamanla. Saga sola çarparsa sasirmazdim +1

  • stavro  (04.08.19 23:11:21) 
insan istediği şeyi almak için kendi kendine çok güzel yalanlar söyleyebilen bi canlı.

belli ki hoşuna giden bi araç var, cebinde parası varsa dokunma alsın. yok eğer bi birikimi yoksa engel ol çünkü öğrenme aşamasında hem çevresindeki araçlara hem de kendi kullandığı araca daha fazla zarar verebilme ihtimali artıyo. suv araç hb araçlara göre daha güçlü bi araçtır ki buda hakimiyetini düşürür. ayrıca ufak tefek biri diyosunuz. suv araçların ön ve arka bölümleri epey uzundur. park esnasında büyük zorluk yaşayacaktır... dahası sıkıştırılma konusuna gelecek olursak otomobil otomobili sıkıştıramaz. eğer korktuğu kamyon, otobüs vs. türünde araçlarsa onlar suv araçları da gayet sıkıştırır. tek kurtardığı sınıf kendi sınıfında araçların sıkıştıramıyor olması olur.
  • johnnie w lker  (04.08.19 23:14:54) 
Park ederken çok sıkıntı yaşar ve muhtemelen çizer. Hatta karşıdan araba geldiğinde sıfır geçmek gereken dar sokaklarda çok sıkıntı yaşar.

Alacağı araba mümkünse bol bol kameralı park sensörlü falan olsun.
  • emfuzi  (05.08.19 01:33:31) 
16 yildir araba kullaniyorum. bunun son 5 yili 2 farkli suv. esim de gayet rahat kullaniyor, saga sola carpmiyor, mis gibi de parkediyor. suv deyince millet kamyonla karistiriyor heralde. aracin sagina soluna, onune arkasina alismak binek aracla ayni suresini alir. sanki ilk araci binek oto olsa saga sola surtmeyecek mi?


  • a340  (05.08.19 09:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.