[]

evlilik falan

yaş 29 hiç ciddi ilişki de düsünemiyorum. Evlilik-düğün -kına ne bileyim çok zor geliyor .Ciddi ciddi aşık da olamıyorum.Nasıl evleneceğim ? Geç mi kaldık artık :( Hala ciddi olmayan ilişkiler peşinde -benle ciddi düşünen kızları da redediyorum. Nolacak sonum :)




 
Ciddi ilişki düşünmeyen biri sonunu, evliliği de düşünmez ve umursamaz zaten. Sen şuna birini bulamıyorum de de rahatla.


  • contraparal  (04.08.19 14:15:40) 
Evlilikle bir alakan yok mental ve de duygusal olarak. Olayın yaşınla alakası yok yani, diğer türlü çoktan kendine birsini bulurdun evlenecek.


  • Psycho Mantis  (04.08.19 14:19:11) 
daha yaşın genç. aynı yaştayız hatta hahaha. (2 haftaya 30 olcam:)) bu işler gerçekten nasip kısmet işi. nasip kısmet diye evde oturursan tabiki birini bulup evlenemezsin. biri çıkar karşına. bi bakmışsın 1 sene içinde evlenmiş olursun. umutsuzluğa kapılma.

nişan nikah düğün vb işlerini toplasan hayatının en fazla 1 ayını alıyor. çok düşünme :)
  • false pretension  (04.08.19 14:29:54) 
Evlnemek zorunlu değil burada anlaşmak lazım.illa evlenmek istiyorum deyip, evlenemiyorsan bu sıkıntı işte. Ciddi düşünmüyorsan da zorlamaya gerek yok. Evleneceğin kadından o hissi alırsın ve evlenmek aklına gelir; biraz kısmet işi olsa da.


  • jenasinans  (04.08.19 16:01:31) 
aynı durumdayım. çevremdeki çoğu arkadaşım evli. evli olmayanlarda uzakta. bazen geç kaldığımı da düşünür oldum. çalıştığım kurumda bu işlere hiç müsait olmayınca (ortam, arkadaşlar, iş, vs) bazen umutsuzluk çökmüyor değil. senle ilgilenen kızları hemen reddetme bence bir süre tanımaya çalışsan iyi olur. bide bilmiyorum ama arkadaş olarak tahammül edemediğim insanlar evlendi bunların eşleri nasıl tahammül ediyor anlamıyorum gerçi belki eşlerinin arkadaşlarıda eşler için öyle düşünüyordur. bu iş hakikaten kısmet. 35e kadar yolu var diyelim.


  • Topalordek  (04.08.19 18:11:46 ~ 18:13:05) 
Çocuk yapmaya hazır hissettiğin bir zamanda evliliği düşünürsün, ama spoiler vereyim hiçbir zaman %100 hazır olmayacaksın.

Çocuk 22 yaşına geldiğinde kaç yaşında olmak istediğini düşünüp hayatını biraz planlasan iyi olur senin açından. Ona buna değil kendine bak tabi.

Senin yerinde olsam işi gücü yoluna koymuşsam eşe dosta akrabaya haber salardım. İşi gücü yoluna koyamamışsam da en hızlı biçimde ona çalışırdım.

Evleneceğin kişi de sen de biraz kanaatkar olursanız gerisini halledersiniz. En mükemmel çiftlerin başından da çok olaylar geçiyor. Mühim olan atlatabilmek.
  • marsargo  (04.08.19 19:05:55) 
evlenmek zorunda değilsiniz.
Yaşınız çok genç.
Ciddi ilişki düşünemiyorsanız zaten evlenmeyin.
Düğün kına vs yapmak zorunda değilsiniz.
Evlilik herhangi bir yaşın geç olduğu bir şey değil. Hayatı nasıl yaşadığınıza bakmanız gerek. Bir şeylere doymadan, karakterinizi bulmadan, kim olduğunuzu bilmeden, beklentilerinizi ve sorumluluklarınızı anlamadan, ekonomik işlerinizi yoluna koymadan altından kalkmanız zaten çok zor olur. Bu tarz şeyleri öğrenmeden isterseniz 20 olun isterseniz 60, kendinizi de karşınızdakini de mutsuz edersiniz.
Evleneyim diye evlenilmez.
Ciddi olmayan ilişkiler peşindeyseniz ciddi olmayan ilişkiler yaşayın.
Dertsiz başınıza dert arıyormuşsunuz gibi düşündüm ben, eminim daha önemli sıkıntılarınız vardır.
  • sopiro  (04.08.19 19:45:18) 
dün gece başka bir başlıkta "neyse evlenemiyoruz diye üzülüyordum şimdi sevindim :))" demişsin. karar mı veremedin?


  • the last  (04.08.19 20:09:27 ~ 20:40:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.