[]

Savunma sporu

Fiziksel şiddete maruz kalma ihtimalim olan bir işim var. Hem dıştan görünüşümü olumlu anlamda etkileyecek hem de muhtemel kavga anında işime yarayacak savunma sporu nedir? Bu hayyy huyyy Uzakdoğu kökenli savunma goygoyları gerçekten işe yarar şeyler mi? Boks mu kick boks mu her neyse artık, öneri, tavsiye, akıl verme hepsine açığım. Avrupa yakası için mekan tavsiyesi de alabilirim.




 
Kick box, muay thai işe yarar. Müsabık spor olmayacaksın sonuçta.

Görüntü-caydırıcılık olayında işe yarar mı? Hayır. Onun için uzun dönemde vücut geliştirme öneririm. 2-3 yıla caydırıcı bi vücuda sahip olursun çok zayıfsan.
  • Delay Fuze  (04.08.19 13:25:35) 
Muay thai öncelikli olarak, kickboxta ikinci seçenek olarak tercih edilebilir. Fakat kickbox daha popüler olduğu için kurs yeri daha rahat bulunur.


  • filipis  (04.08.19 13:42:17) 
Hiçbiri şiddetten sizi kurtarmaz. Burası Türkiye, size cesaret veren muay thai yüzünden yapmadığınız geri vites silahla vurulmanıza sebep olabilir.

Sadece gazetede/tvde haber olduğunuzla kalırsınız. Arkanızdan adalet yerini bulmaz. Sorumluları -ki muhtemelen kaybedecek bir şeyi olmayan, hatta bu yaptığıyla saygı görecek/övünecek tipler- elini kolunu sallayarak çıkarlar o adliyeden biraz zaman geçtikten sonra.

Spor olarak yapın yapacaksanız. Buna güvenmeyin. SAT komandolarını tinerciler bıçaklıyor, profoesyonel boksörleri silahla vuruyorlar bu ülkede.
  • influx  (04.08.19 13:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.