[]

Rüyada ölmüş dedemi zombie olarak görüp kafasını bıçakladım [ölmedi]

Rahmetli ruyamda zombieydi. Yerken insan seciyodu ama. Herkesi yemiyodu. Aileye bir sey yapmiyodu. Sora ben dedim ki bizim canimiz can da milletinki patlican mi? Tam arkaodaya gelen misafir cocugunu yiyecekken bastim kafasindan bicagi, olmedi, camlari panjurlari indirip ailecek evden kactik. Sokakta da bir suru zombie oldugu icin ustumuze pis kokular surduk. Zombieler bizi koklayip oeeegghhh diyodu. Sora bir tane halil soyletmez’e benzeyen vitaminsiz bi zombie beni kokladi, olsun ben bunu da yerim dedi ve kolumu isirdi serefsz, sora uyandim.
Neden sizce?
Ben kicim acikta kaldi diorum.


 
babam ölüdğünde çok uzun zaman onu zombi olarak gördüm. önce normal insanmış gibi gelip sonra zombiye dönüşüp beni de zombiye yapmaya yapmaya çalışıyordu. varsa bir bilinçaltı açıklaması ben de bilmek isterim.


  • halanne  (04.08.19 10:37:46) 
sana yol var.


  • ergenpezeveng  (04.08.19 13:00:06) 
dedenin mezarını ziyaret et. ölü birisini gördüysen (zombi bile olsa) mezarını ziyaret etmen gerekir derler.

bu arada bu nasıl başlık arkadaş clickbait youtube başlığı gibi olmuş.
  • false pretension  (05.08.19 15:19:07 ~ 15:19:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.