[]

kamuda çalışan biri tarafından azarlandınız mı, dinlemek isterim?

evvelsi gün buna benzer bir şey yaşadım da, halen sindiremedim. sizlerin de buna benzer olaylarınız varsa nasıl olduğunu ve sonrasında neler yaptığınızı görüp belki rahatlarım.




 
Olmadı şansıma. Bazen tınlamadıkları oluyor. Kamuda çalışıyorum. Beni baya seviyorlar benim muhatap olduklarım XD


  • glamdr1ng  (03.08.19 22:10:04 ~ 22:10:58) 
türkiye de doktor ya da hemşire tarafından azarlanmamış insan yoktur.


  • bonanza  (03.08.19 22:14:31) 
Bir arkadaşımı devlet hastanesindeki dişçi epey azarlamış sebepsiz yere. Sonra Cimer'e şikayet yazdı. Sağlık Bakanlığı'ndan cevap gelmişti, dikkate aldık vs diye. ne oldu bilmiyorum ama içi rahat etti en azından


  • kendi helvasını kavuran zombi  (03.08.19 22:16:13) 
özelde çalışan biri olarak, ilk çalıştığım iş yerinde birçok ağır söz işittim. bahsettiğiniz azarlanma nasıl oldu açarsanız belki mesele ettiğiniz kadar birşey olup olmadığını görebiliriz.


  • the last  (03.08.19 22:17:07) 
azarlama girişimi oldu, "ben senle düzgün konuşuyorum, sen de benle düzgün konuşacaksın" gibi sözlerle bastırdım. azarlanan çok gördüm ama adliyelerde fln. büyütmeyin olur böyle şeyler.


  • trajikomix  (03.08.19 22:20:11) 
Ankara adliyesinde başıma geldi. Bir şikayetim vardı. dosyaya bakan savcı ile görüşmek için gittim. 4. Katta idi sanırım yeri. Ben de merdivenleri kullanarak çıktım 4 kat sekiz kat yüksekliğe denk geliyormuş sanırım. Neyse uzattım kış günüydü ve üstümde ağır olduğu için çıkana kadar zaten yoruldum. Odasını bulup girebilir miyim dedim. El etti gel diye. Ben de gayri ihtiyari derdimi anlatmak için katları çıkmanın yorgunluğu ile koltuğa oturdum. Kim izin verdi de oturuyorsun diye azarladı. Çok gücüme gitti ama bişey diyemedim.


  • tolgan  (03.08.19 22:32:40) 
Cerrahi müdahale için tam 2 saat bekledim. Sıra numaram yandığında hemşire olacak denyo, sıra almayan bir hastayı içeri almak istedi. Sıranın bende olduğunu ve 2 saattir beklediğimi söyledim, “siz de kanser olursanız görürsünüz” gibi aptalca bir cümle kurdu. Cimere şikayet ettim. Özür dilendi benden. Devlet hastanesiydi.

Bir de PTT şubesinde görevli kadını şikayet ettim, öğle yemeğinden hep geç dönüyordu, sürekli sen diye hitap ediyordu, işlemler sırasında kendi işiyle uğraşıyordu filan en son kibarca siz diye hitap etmesini söyledim, nasıl öğreneceğimi sizden öğrenecek değilim dedi sertçe, onu da cimere şikayet ettim. Hem o personelin hem de şubedeki tüm personelin müşteri ilişkileri konusunda uyarıldığına dair bir yanıt geldi ne kadar doğru bilemem
  • cudananin laneti  (04.08.19 00:39:13) 
askerlik şubesindeki memur azarlamıştı, bir şey yapmadım.


  • cedex  (04.08.19 07:36:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.