[]

yağ yakımcılar bakın hele

boy 1.60 kilo 57 her gün evde cardiyo yapmaya çalışıyorum sabah yada akşam ideal kilom bence 50-51 ama şimdiye kadar hiç görmedim. üst vücut zaten ince kollar vs ama biraz göbek var onu da dert etmiyorum ama alt beden sorunlu baldır bacak baya yağlı, üstten daha fazla vermek istemiyorum artık, bacak- iç bacak hareketleri yoğunluklu mu çalışsam yoksa cardiyoya devam mı etsem? hea ne önerirsiniz?
teşekkürler bol güneşler



 
Diyet yapacaksın diyetsiz ne yaparsan yap sonuç alamazsın; diyet yapıyorsan yanında kardiyo ya da ağırlık, hangisini seviyorsan onu yap.


  • angelus  (03.08.19 21:41:20) 
@angelus diyet yapıyorum zaten onu yazmadım bile, 3 litreden fazla su da içiliyor.


  • hıkmıkzık  (03.08.19 21:43:12) 
Öyleyse sadece bacak değil tüm vücudunu çalıştırmanı öneririm, daha sıkı bir vücudun olur, yanına kardiyo da eklersen daha iyi sonuç alırsın.


  • angelus  (03.08.19 21:47:26) 
üstten alttan vermek diye bişi yok zaten. vücut nereden uygun görürse oradan veriyor. bununla ilgili onlarca video var youtube da.

www.youtube.com
  • n62  (03.08.19 23:17:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.