[]

Emlakci komisyonu pas geçen kişi tespiti

Şimdi 2-3 öğrenci arkadaş vardı benim vasitamla bir eve gittik. Ev sahibide oradaydi ben gösterdikten sonra evden çıktık ev sahibi yakinda kahveye geçeceğini söyledi. Ben başka yöne gittim cocuklara sizi bırakayım dedim onlar kaldılar o taraflarda şimdi ev sahibi evde eski kiracılar devam edecek diyor.
Ben bu kişilerin iletişim kurup beni Pas gectiklerinden supheleniyorum. Sizce bunu nasıl tespit edebilirim tüm faturalar ev sahibinin uzerine



 
Sözleşmeniz yoksa anca laf edersin ayip yaptığın vs dersin adam he he der normal hayatina devam eder


  • basond  (03.08.19 20:55:03) 
Ben tespit etmek için yol arıyorum tespit ettigimde parayi tahsil edecegime inanıyorum


  • ZetaStar1903  (03.08.19 20:59:12) 
Ya reis sizin o evin emlakcisi oldugunuza dair bi belgeniz yok. Aranizda bir protokok yok. Neyinize guveniyorsunuz allah askina? Topuguna mi sikacaksiniz?


  • allah yazdiysa bozsun  (03.08.19 22:25:30) 
Evi gösterdiğine dair imza alsan bile onun bir geçerliliği yok denilmekte. Bir hukukçuya sorduğumda böyle demişti.

Dava açsan da ne olacak ki. Avukat zaten evin kirasının fazlasını senden alır.

Bir de tavsiyem böyle sıkıntılar yaşamamak için ev kirasının yarısından fazlasını komisyon ücreti olarak isteme
  • horowitz  (03.08.19 22:54:59 ~ 22:59:28) 
Bir emlakçı bana böyle gelse bi tarafı sakat kalana kadar levyeyle döverim net.


  • Yavuşuhlu  (03.08.19 23:30:58) 
@yavusuhlu Döversin agam büyüksün hem çalar hem döversin. Bu hak hizmet bedeli beğenmeyen yürüyerek bulur internetten bulur süreci kendi yönetir. Hizmet satıyoruz isteyen alır isteyen almaz. Aldığın hizmetin ücretini ödemezsen bu hırsızlık olur. Nasıl restorantta yemek yiyip garsonun bakmadığı anda sıvışıyorsan buda aynısı :)


  • ZetaStar1903  (04.08.19 00:17:02) 
@Zetastar1903 emlakçılık amerika, avrupada bilirkişiler tarafından sertifikalı yapılırken türkiyede taksici,kağıt toplayıcısı gibi hiçbir baltaya sap olamamış insanların meslek! Olarak gördüğü küçük mafyacılık oyunudur.

Senin elinde o dairenin gösterim hakkının sende olduğu bir belge, yasal birşey yoksa, gösterim begeli altında fatura kesmemişsen ve tekrar karşıma gelirsen seni bir daha döverim arkadaşım. Şark kurnazı seni
  • Yavuşuhlu  (04.08.19 17:59:01) 
Yavaş yavaş dinlene dinlene döv ağam biz hakettik bunu :)


  • ZetaStar1903  (04.08.19 23:09:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.