[]

tinderi kuran adam

twitter.com

kurucusu bu adam ama hiç ünlü değil.Bir çok yuvayı yıkan ve çapkınların favori uygulaması olmasına rağmen ve şirketinin değeri 3 milyar dolar .Neden bu kadar gözönünde değil ?


 
kendi öyle tercih etmiştir. diğer sitelerin kurucuları gazetelere tv'lere çıkıyorlar, röportaj veriyorlar, gündemle ilgili fikir beyan ediyorlar vs.


  • night train  (03.08.19 16:48:18) 
çünkü bazı süper kahramanlar pelerin takmaz küçük dostum


  • vladimirdökümov  (03.08.19 16:48:20) 
Yuva yiktigi kadar kuruyordur da belki


  • balpolen  (03.08.19 17:18:34) 
parasını kazanıp keyfine bakıyor. dünyanın en güzel adalarında tatil yapıp tatlı kızlarla eğlenirken bunu reklam etmek derdinde değil.


  • orpheus  (03.08.19 19:25:19) 
adam en iyisini yapıyor işte. ortamlarda ben tinder'ı kuran adamım dese yeterli. herkes duyunca ne olacak ki? :)


  • false pretension  (03.08.19 19:35:52) 
zengin birinin unlu olmasi demek kendisini hedef haline getirmesidir.
bir de herkes bizdeki gibi hava atma pesinde degil.

  • rm  (03.08.19 20:09:51) 
adam başa tutturduğu twitte sana cevap vermiş adeta:

"I’ve found people who take credit and brag about their accomplishments (even indirectly), never really accomplished anything worth talking about to begin with. And those who create real value don’t feel the need to talk about it bc they never did it for the credit to begin with."

özetle dilinde değil elinde olacak, konuşmak kolay diyor.
  • windows95  (03.08.19 21:39:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.