[]

Bu tweet niye linç yemiş ya?

twitter.com

Gayet komik ve herhangi bir terbiyesizlik içermeyen bir tweet bence. Etrafımdaki CHPli, Atatürkçü vs hiç kimse bu tweette yanlış bi şey görmedi ve gayet güldük. Zaten muhtemelen tweeti atanın da böyle bi amacı yok ve tahminimce aynı görüşte biri.

Tweet'in altında ise emniyet genel müdürlüğünü mentionlayanlar mı dersiniz, ana avrat sövenler mi derdiniz, otostop çocuğu (!) diye küfür edenler mi dersiniz baya insan toplanmış. Halkımız otostop sözcüğünün anlamını mı bilmiyo acaba da sadece yol kenarlarında hayat kadınlarının yaptığı bi şey mi sanıyorlar?

 
dinci yobazlar gibi laik yobazlar da var, onlar beğenmemiş bence


  • dieselsingle2  (03.08.19 16:22:18) 
Millet gerilecek yer arıyor galiba.


  • berysd  (03.08.19 16:23:03) 
İnsanların manevi değer atfettiği şeyleri espri konusu yapamazsın.

Karda kaymış, düşmüş, eteği donuna kadar sıyrılmış, bacakları yukarıda bir kadın fotoğrafı senin için espri konusu olabilir. Tabii o kayıp düşen kadın senin için özel biri değilse.
Espri malzemesi yapılabilir insanlar var, yapılamaz insanlar var.

EKLEME: Bak mesela, insanların hassas olduğu konuya tivit komikliğinde şöyle linçler de oluyor ki linç diye ben ona derim.

eksisozluk.com
  • Mirket  (03.08.19 17:16:31 ~ 17:21:50) 
Otostop çekmenin herhangi negatif bi yanı mı var? Birkaç kişi yazmış bu tweetin altına bunu şimdi yaşasa ve bizzat Atatürk görse gülüp geçerdi diye ki haklı gerçekten. Atatürk benim için de oldukça önemli birisi ama bu espride ona saygısızlık yapan bir taraf yok ki.

Ayrıca insanların manevi değer atfettiği şeyleri espri konusu yapabilirsin tabi ki. Öteki türlü dinle ya da geleneklerle ilgili hiç espri yapamıyor olurduk. Sadece doğrudan bi kişiye hakaret etmek ya da nefret suçu gibi şeylerin mizahta yeri yok.
  • nundu  (03.08.19 17:20:24 ~ 17:57:31) 
bence de gayet komik. atatürk’ün kötü bir şey yaptığını ima etse ya da onu yakışık almayan bir konuma koysa ben de hoşlanmazdım. ama otostop çekmekte ne var anlamadım.

bir ara atatürk caps’leri yapılıyordu, “ismet sırıtma savaştayız” vs gibi. onlar da olay olmuştu. oysa ben onlara da çok gülüyordum.
ilgili caps: img--s3-onedio-com.cdn.ampproject.org
  • istanbul kanatlarimin altinda  (03.08.19 17:22:06) 
Yobazlık +1

Dincilerin yobazlığı beni bunlarınki kadar ifrit etmiyor. Bunlar hesapta aydınlıktan gözlerini kamaştırırlar, o kadar ileridirler ki göremezsin. Ama ortalama bir Türkiye yobazını ilerici gösterecek kadar yobazdırlar.

İnsanların manevi değer atfettiği şeylerle özellikle taşak geçilmelidir. Zira o manevi değerler belediye işçisi Hasan'ın yaptığı kaldırım kadar insan yapımı.
  • bruce mclaren  (03.08.19 18:47:26) 
Yobazlik +125263255

Ak yobaz, laik yobaz, dindar yobaz, ateist yobaz... Ulkemizde her gorusten yobaz var.
Fikirler bizim insanimizi ozgurlestirmiyor, biz fikirlerin kolesi oluyoruz.
  • dont eat me  (03.08.19 20:16:50) 
etkileşim kasmak için yapılan gerzek ergen muhabbeti. gülmedim, komik bile değil. linç edilecek birşey yok.


  • false pretension  (03.08.19 20:22:14) 
komik mi? merak ettim yaş kaç


  • burya  (03.08.19 20:59:39) 
@burya

dümdüz komik tweet işte. İçinde hayatın anlamı yok yani, tweeti okuyup görsele bakınca gülüp geçmelik tweet. Yaşımı sorup neyin eziklemesini yapıyosun anlamıyorum da ama 23 yaşındayım.
  • nundu  (03.08.19 21:09:04) 
valla bence komik değil, şu tarz tivitleri zaten sevmiyorum buna iyice irrite oldum. atatürkçüyüm evet ama recep tayyip erdoğan heykeline de bu tarz bir espri yapılsa ona da gülmezdim.


  • burya  (03.08.19 21:22:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.