[]

uyurken acı çekmek

benimle aynı sorunu yaşayan dostlara sorum.

uyurken baya acı çekiyorum. gece çok sık uyanıyorum ve her uyandığımda rüyaların etkisinden çıkamıyorum, sanki onlar gerçekten geçmişte yaşanmış gibi şeyler düşünüyorum, kafam sürekli meşgul.. güya uyanığım ama uyuyorum da işte. onun dışında normal uyandığım da oluyor. sabah kalktığımda da kafam bi ton gibi ağır, ağrı yok ama ağrıya benzer değişik bi yorgunluk hali var. haliyle günüm de bok gibi geçiyor.

bunu nasıl çözebiliriz dostlar, ya da çözen var mı?

 
Reyiz odana oksijen giriyor mu?
Yastığın ve yatağın rahat mı?
Uyumadan önce yemek yiyormusun?
İşin insanlarla alakalı mı?
En son çok büyük vicdan azabı cektirecek bir hata yaptın mı?
  • protrek  (03.08.19 09:57:54) 
@protek +1
Kaçta yatıyorsunuz ?
Kaçta kalkıyorsunuz ?
  • güneyli çocuk  (03.08.19 09:59:26) 
protek ve guneyli,

havalandırıp öyle yatıyorum. ocak-mayıs arası yine böyleydim, okul bitti eve geldim bi ay çok iyi uyudum, şimdi staja başladım çok bi şey yaptığım yok, yine başladı bi durum. yemek yemiyorum, yastık yatak da iyi, vicdan azabı da yok. zaten saçma bilim kurgu gibi rüyalar görüyorum. papatya çayı falan içiyordum, ona da bağışıklık kazandım herhalde. genelde 11-12 gibi yatıp 7.30da kalkıyorum. Bi aile hekimine görüneyim diyorum..
  • mehmed resad  (03.08.19 10:07:00 ~ 10:09:48) 
Bende de olur. İçimde yakıcö bir öfke oluyor. Yada savunmasız hissediyorum. Rüyaların etkisi. Lucid dremeaing diye bir şey var. Onu araştırıyorum.


  • for day to break  (03.08.19 10:40:42) 
uyumadan önce biraz alkol almak çözüm olabilir, bende oldu. doktora giderek hafif bir ilaç da alabilirsiniz. en basitinden prozac bile işe yaramıştı bende.


  • 9kuyruklukedi  (03.08.19 11:22:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.