[]

Faturası olmayan ürünün garantisi ne olur?

daha 1,5 sene garantisi devam eden ekran kartının faturası-fişi yok ama kutunun içinden garanti belgesi çıktı. onaysız, tarihsiz.

bunu ürünü aldığım yere götürüp kartı aldığım tarihe göre onaylatsam fatura olmadan da garantiden faydalanabilir miyim?


 
garanti belgesinde tarih olmuyor, çünkü fatura ile götürüyorsun ve fatura tarihinden itibaren başlamış olarak sayıyolar.

aldığın yere gidebiliyorsan ve eğer sen aldıysan, oradan fatura talep edebilirsin.
  • Fodera  (02.08.19 19:45:28) 
@fodera: hocam, eskiden garanti belgelerinde garanti başlangıç tarihi yazardı. ben tarih ekletemez miyim?


  • bonanza  (02.08.19 19:48:49) 
her halukarda bu durumdaki en net biligiyi ekran kartını aldığın yer verecek. bence oraya git.


  • Fodera  (02.08.19 19:50:20) 
ekran kartının garantisi ile hangi firma ilgileniyor. örnek veriyorum yurtiçinden alındı ise penta ilgileniyordur mesela, penta fatura fotokopisi ister. Alındığı yeri biliyorsan faturayı tekrar çıkartma gibi bir durum olabilir. Yurtdışı amazon vs. gibi bi yerden alındıysa onların da garanti işleyişi farklı olabiliyor.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (02.08.19 20:43:42) 
Normalde kaşeleyip vermiş olmaları gerekirdi. Bence şimdi sıkıntı için fatura istediğinde vermiyoruz ayağı yapabilirler.


  • baal  (02.08.19 23:25:16) 
internetten bak hocam seri no yu girerek


  • kingcyrax  (03.08.19 11:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.