[]

pc de açılmayan albüm

aldığı müzikalbümümü pc açmıyor , cdçalar açıyor .. winamp media player ve hatta powerdvd dahi her yolu denedim fakat açılmıyor efendim .. hatta arkasında kopayalama karşı korunaklı (pc mac) yazıyo .. halbuki hiç öyle kötü bi niyetim de yok .. bunu nası anlatıcam .. nası winampımdan dinliycem bu cd yi.. hiç insafları mı yok bunnarın, illa cd çaları mı olcak insanın ya olmasaydı ...

ama korsana karşı süper önlem hakkaten, takdir ettim .. zati grubun herhangi bi albümü de yok nette .. bundan anlamam gerekirdi, anlamadım elimde patladı .. bi çözüm bi çare .. var mıdır..


 
benim de elimde böyle bir albüm vardı, dellenmiştim ben de, sonra bir gün albümü cd çalar'a koydum, sesi kökledim, windows ses kaydedicisi ile bilgisayara kaydettim, oradan da mp3'e çevirdim. kalitesi "eh işte" de olsa bir anlamda intikamımı almıştım. tabiki daha basit yolu vardır ama bu "mağara adamı" yolunu da göz önünde bulundurun derim ben.


  • deckard  (29.09.07 03:39:46) 
Şuna benzer bir şey midir?

(bkz: extended copy protection)

albüm kimindir belirtebilir misiniz? İleri google teknikleriyle bir şeyler bulabiliriz belki.
  • colonizer  (30.09.07 02:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.