[]

Anne Telefonu

Evet anne telefonu v25363737 sorusu ile karsinizdayim. Butce 1200 1300 civari. Bi whatsapp kullanir bi de su pinterest mi ne naneyse oradan orgu modellerine falan bakar. Ben anama aldim dunyanin en hayirli evladi oldum diyebileceginiz bir telefon var ise tavsiyelerinize acigim. Tesekkurler.




 
YouTube
Teknoseyir
Telefon önerileri.

Her ay için her bütçe için yapıyorlar. Orayı izleyip. Karar verebilirsiniz
  • kisa  (02.08.19 12:27:10) 
bizim pedere 700 tl'ye şundan aldım, yaklaşık 1 senedir kullanıyor. yakında valide hanıma da alacağım aynısından. twitter, facebook, whatsapp, ufak tefek kelime oyunları için kullanıyorlar çok da güzel işlerini görüyor. 6" ekran olduğu için de rahat görüyorlar ekranı. ben tavsiye ederim açıkçası.

urun.n11.com

yalnız şöyle bir sıkıntı var ki, türkiye'de buna kılıf bulunmuyor. ben de aliexpress üzerinden getirttim kılıflı kullanılsın diye.
  • shadowfollower  (02.08.19 14:42:59 ~ 14:44:00) 
Samsung J7


  • chitosan  (02.08.19 14:51:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.