[]

arabada müzik dinlemek

arabada nasil müzik dinliyorsunuz? tr'de degilim, radyo sacmasapan o yüzden. sadece cd calar var. hic cd yok bende. hala cd'ye müzik cekilebiliyor mu, o teknoloji nasil bir seydi. ya da usb ile vs dinlenebiliyor mu. baglayabilecgeim herhangi bir müzik dinleme aparatim filan da yok.

ama sonuc olarak üc bes güzel sarki vs bulup bari onlari bi sekilde dinleyeyim isiyorum. önerilere acigim.


 
Aracın müzik sistemi mp3 çalabiliyorsa CD içine sevdiğiniz şarkıları mp3 olarak doldurabilirsiniz. USB girişi varsa aynı şekilde belleğe kayıt yapabilirsiniz.

Mp3 çalmıyorsa Müzik CD'si olarak kayıt yapmanız lazım diskleri, o zaman da bir disk ortalama 70 dk müzk çalabilir.
  • John Bloor  (02.08.19 09:30:23) 
fm transmitter işini görmez mi?


  • orijinal nick bulamadim  (02.08.19 09:31:11) 
bluetooth hoparlör


  • kablelvuku  (02.08.19 09:34:15) 
ya sikinti su ben su anda burada mp3 olarak sarki da indiremiyorum. tr gibi olsa iyi de burada yakaladilar mi cezasi fena.
yani bende hicbir formatta bir sarki yok. sarki olmayinca cd veya usb'ye atamiyorum.

radyo dinlemek degil amacim kendi istedigim sarkilari nasil yapsam diye düsünüyorum. bir ara tr'ye geldigimde mp3 indirip yapabilirim belki:)

ama usb'ye ya da cd'ye mp3 formatinda atinca direkt calar mi arabanin sistemi acaba?
cünkü bildigim kadariyla müzik cdlerinin farkli bir formati vardi?

@John bloor: aracin müzik sistemini bilsem zaten :) inan hic bilmiyorum ve anlamiyorum. aynen benim de sorum buydu müzik cd'si olarak kayit yapmak nasil oluyor?

@dionisis tabii ki gercekten soruyorum:) telefon mantikli ama telefonda da spotify vs bir seyler lazim herhalde. ama su an en mantiklisi bu duruyor, tel'de bir seyim yok su an anca internetimden yiyerek telefondan acabilirim.
  • kaputt  (02.08.19 09:38:25) 
@üğpoıuy eyv, video da güzelmis valla o durumdayim su an :D


  • kaputt  (02.08.19 09:44:13) 
Aracın müzik sisteminin üzerinde Mp3 yazıyordur eğer destekliyorsa, çok eski araç değilse destekler zaten.

Bluetoth varsa telefon ile bağlanıp telefondaki dosyaları da çalabilirsin.

İstediğin şarkılar çok değilse biz indirip bir klasöre ekleyip upload edebiliriz, böylece yakalanmazsın sanırım.
  • John Bloor  (02.08.19 10:37:27) 
süper o zaman araba eski degil demek mp3 caliyordur, eski harddisklerden filan bir mp3 bulup deneyeyim ben bunu.
sonra da tr'ye geldigimde kendimi mp3 indirmeye adayayim:)

cok tesekkürler acil degil zaten yakin zamanda da gelecegim icin ben indiririm geldigimde.

sag olun :)
  • kaputt  (02.08.19 11:22:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.