[]

Yol göstericilik, moleküler biyoloji

Merhaba. Benim bir konuda yardıma ve yol gösterilmeye ihtiyacım var çünkü pek arkadaşım, tanıdığım yok. Bilkent'te moleküler biyoloji ve genetik okuyorum, seneye bitiyor. Ama notlarım kötü ve okulu uzattım. Ortalamam maksimum 2.5 olur mezun olurken. Tek bir artım varsa o da son üç yazımı, biri italya'da olmak üzere, staj yaparak geçiriyorum. Birçok prosedüre hakimim. Çok istediğim bir şey var, yurtdışında master yapmak. Ama benim de ailemin de parası yok bu yüzden bir hocanın asistanı olup atıyorum yurt+500euro alacağım bir şeyler bulmak istiyorum. Burs gibi şeylere bakmadım bile sanırım notlarım düiük fiye alamam? Nasıl bir yol izlemeliyim, nerden başlamalıyım?




 
Burs olmadan biraz zor açıkcası. Almanya için konuşuyorum, mastera başlayıp hoca yanında 500 euro bulana kadar kendini geçindirmen gerekiyor. Ayrıca sırf vize almak için bile almanyada açacağın bloke banka hesabına 8000 küsür euro yatırman gerekiyor.

Almanya için DAAD bursunu deneyebilirsin, Hollanda'da felan okulların kendi bursu felan da oluyor.

Diğer türlü, Türkiye'de iyi bir master yapıp yurtdışında doktora denemeni öneririm.
  • Haldamir  (01.08.19 21:51:48) 
Konu dışı ama özel bir üniversitede nasıl ortalama düşük geliyor anlamadım, burssuz mu okuyordun yani ?


  • Psycho Mantis  (01.08.19 22:02:06) 
O ortalamayla Almanya'da daad olmuyor min 3 istiyor . Yüksege başla doktoraya git en ucuzu öyle +1


  • tabasco  (01.08.19 22:23:22) 
MEB bursu da 3.0 istiyor bu arada


  • tabasco  (01.08.19 22:27:44) 
eraamusun bi tipi vwrdı yurtdışında staj yağmalık


ona başvur
  • sameidiot solo  (01.08.19 23:30:33) 
bilkenti bilmeyenlerin yorumlarına da kulak asma


  • sameidiot solo  (01.08.19 23:31:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.