[]

Bu olayın psikolojide ki adı nedir?

Geçen gün iki çift halinde yemek yiyorduk, kız arkadaşım yanımda idi ve karşımızda da diğer çift arkadaşlar oturuyordu.. ufak bir yavru kedi benim görebileceğim şekilde çekmecesi açık bulunmakta olan dolabın çekmecesine girdi ve benimde çok hoşuma gitti bu durum ve ''aaa kediye bakın" dedim..

Bayan olan arkadaş kediyi ilk önce gördü, baktı ve "aaa kediye bak aşkım" dedi.. bunun üzerine sevgilisi döndü o oraya nasıl girdi ya dedi.. bunun üzerine bayan arkadaşım sanki olayı görmüş gibi, bilmiyorum ki aşkım geldi böyle çekmeceyi açtı içeri girdi, eliyle böyle oynadı oynadı açtı dedi..

1-esasında bayan arkadaşım olayı hiç görmedi
2-zihninde bu olayı hızlıca oluşturup bu olaya kendi de inanıyor mu? Anlatırken o da gerçekten görmediğinin farkında değil mi?
3- yoksa bilerek hikaye uydurmaktan zevk mi alıyor?

Not: kendisi şair, 35 yaşlarında bir insan

 
sen görmedin ki nasıl anlatabiliyorsun , deseydin?

bence 3
  • neo  (01.08.19 20:49:25) 
Hala şair var mı ya hayatta olan

Bence de 3
  • Delay Fuze  (01.08.19 20:59:40) 
Analamadığım bir nokta var, ilk sen mi gördün ve "aa kediye bak" dedin ?

Eğer öyleyse tahmin yürütmüştür kedinin çekmeceyi patisiyle açabildiğine.
  • Psycho Mantis  (01.08.19 21:04:42) 
psikolojideki adı ilgi orospuluğu


  • mg3929  (01.08.19 21:18:01) 
Öncelikle “-ki” birleşik.
Eğer görmediğinden eminseniz cevap 3 bence.

  • megalomaniac  (01.08.19 22:09:43) 
AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA gerçekten iyi hikaye

direkt deseydin ya görmedin ki niye uyduruyorsun diye. ben böyle durumlarda insanları bozmaya bayılıyorum.

bence bir insanın bu kadar kısa sürede böyle bir hikaye uydurabilmesi için ciddi derecede hasta olması lazım. arkadaşının yoğun bir ilgi eksikliği olduğu aşikar. bu senin gördüğün muhtemelen çok ufak bir örnek. özel hayatında daha da uçuk kaçık bir sürü şey vardır büyük olasılıkla.

şair olması da psikolojik açıdan pek sağlıklı olmadığının bir başka göstergesi zaten.

p.s.: bayan değil kadın.
  • fragile lady  (01.08.19 23:24:28) 
Her siir yazana sair denmiyor bence. Cook var boyle uydurmayı seven insanlar. Belli oluyor zaten sacmaladiklari ama oyle anlatiyorlar ki hayatlarini hep maceralarla dolu gibi gosterme cabasi. Psikolojideki adi histriyonik kisilik olabilir.


  • cilekesgargi  (01.08.19 23:39:48 ~ 23:59:54) 
Sen de gul gec kafa yorma yahu,


  • tunaktunaktun  (02.08.19 07:53:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.