[]

İşe gitmiyorum

Geleceğe dair planım yok, sabah uyanıyorum ve işe gitmiyorum boş boş twitterdayım. Muhtemelen kovulacağım.çok şey var kafamda ama biranda olsun isteyince hiçbişe yapmıom ve günlerim boş geçio, psikolojim çok kötü ani bir beyin kanaması geçirsem şaşırmam




 
neden?


  • malheiros  (01.08.19 16:25:21) 
Tadını çıkar bence


  • tabasco  (01.08.19 16:29:19) 
saçmalama.
hadi yüzmeye git

  • sameidiot solo  (01.08.19 16:32:57) 
Sanırım uzun zamandır fiziksel aktivite yapmıorm , esrarında etkisiyle mala bağladım


  • docrivers  (01.08.19 16:33:38) 
ilerde kafanı duvarlara vurursun bu gidişle. esrarı bırak, hiçbir şeye yardımcı olmadığı gibi mala bağlamanın tek sebebi o. beyninizi çürütmeyin be bu kadar. kuzenim var böyle, ondan biliyorum. mutsuz oldukça içiyor, içtikçe daha da dibe çekiliyor.bunu mu istiyorsun yani gerçekten?


  • ninotevtidze  (01.08.19 16:37:43) 
profesyonel destek almayı düşünür müsün? depresyondasın zira.


  • lcha  (01.08.19 16:44:13) 
bokunu çıkrana kadar içtin değil mi. bu kadar içersen olacağı buydu. aferin. bırak bir süre ve kendine gel. kendine küçük hedefler koy. 3 gün içmicem 5 gün içmicem vs gibi. eve almazsan zaten içmezsin. alma. biraz detoks yap. çabuk toparlanırsın.

arkadaşların varsa onlara sar, zamanını onlarla birlikte DIŞARIDA geçir biraz. eve girerseniz sen kesin gene içersin.

esrar kullanan bir sürü arkadaşım var. çok yoğun kullananlardan bazıları şu an psikiyatriste gidiyor. gitmeyenlerin de bence gitmeleri lazım. bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum. ve birinin psikiyatristi “önce otu bıraktım de sonra konuşuruz” demiş. yani sen onu bırakana kadar biz sana ne desek boş.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (01.08.19 16:45:46) 
esrar mı??? tövbe et kardeşim yazık yahu ananın babanın emeklerine...


  • '  (01.08.19 16:49:03) 
Yanlış hatırlıyorsun. Bana ne, hatta ilerleteyim, kime ne senin "one night stand" takıntısı olmandan, ki öyle misin değil misin bilmiyorum da. Bilmek gibi bir derdim de yok. Konu uyuşturucu bağımlılığıydı. Ben uyuşturucu deyince güldün zaten.

Neyse, çelişkili ifadeler, onu belirttim sadece. Kanıtlama çabam da yok. Zaten kanıtlamaya gerek de yok. Açıp bakabilirsin mesajları. Sildiysen bir kopya iletirim istersen.
  • nasıl yani  (01.08.19 17:07:36 ~ 17:09:18) 
Oo psikolojik çöküş nerde görsem tanırım. Soru bile sormamışsın. Ayrıca zengin çöküşü olmuş kıskandım.


  • noisette  (01.08.19 17:08:30) 
Bitmiş durumdayım mutluluk yok istek yok et parçasıyım , kurtulmak istiyorum ama esrardan değil bu durumdan, sorumlusu esrar mı bilmiyorum


  • docrivers  (01.08.19 17:17:27) 
Işten kovul, sana bir şey katıyor olsaydı eğer kendinden kaçmak için uğrayacağın bir liman da olabilirdi is yeri. Ama yeni bir iş arama, bulduğun işte kendine minimal bur hedef koyma iraden varsa tabi.

Anlattığın duruma bir kac senede bir düşerim, ya deli gibi gezerim ya deli gibi çalışırım bu durumlarda. Evde geçirdiğin her saniye su an seni zehirliyor haberin olsun.

Bunalımın esrar ile bağlantisi ise şu, serotonin etkisi. Sinir uçlarını öldürme, aksamcilarin "cigerimi dinlendiriyorum" dedikleri dönemler vardir mesela, bir müddet alkol almazlar. Biyolojik olarak pek bi naneye yaramasa da ara vermek, manipüle edilip işlevi düşen bu sebepten hangi bölgeyse ordan vuran sinir uçlarını rehabilite ediyor. Bu yüzden ara verenler kendilerini iyi hissedip bunu ciğerle sembolize ederler :)

Velhasil özetle;
Kovul/is bul/ota ara ver.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (01.08.19 19:24:41) 
terfi etmişim, bunun ne demek olduğunu tahmin ediyorsunuz


  • docrivers  (01.08.19 19:56:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.