[]

Aşırı paranoyaklık sorunum var ne yapmam lazım

Neredeyse 10 yıldır ülkeme karşı aşırı paranoyak hissediyorum kendimi, sanki her an savaş çıkacakmış, her an ekonomi çökecek insanlar sokaklarda yemek arayacakmış gibi tetikte hissediyorum. Bi ara ciddi ciddi satılık arazi arayışına girdim, bir kaç sığınak üreticisi ile iletişime geçip fiyat teklifleri aldım.

Marketlerde konservelerin son kullanma tarihlerine bakarken buluyorum kendimi alıp saklamak için. Şişe suları ne kadar dayanır vs araştırmalar yapıyorum, Eczaneden sargı bezi yara bandı vs alıyorum ara ara, banyo dolabı bu tür malzemelerle dolu, bu tür filmleri çok sevdiğim ve fazla izlediğim için mi oluyor böyle yoksa size de oluyor mu aynısı ve bu durumdan nasıl kurtulabilirim.


 
Hayatı bu kadar seviyor musun cidden ya? Yani zombi istilası olsa, nükleer savaş çıksa falan yerin altında mal gibi konserve yiyerek hayatta kalmaya değer mi cidden? Öl daha iyi o sefaleti çekeceğine. Zaten hepimiz ölmeyecek miyiz, ha şimdi, ha 5 yıl sonra, ha 25 yıl sonra?


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (01.08.19 12:55:45) 
evet benzeri oluyor, mesela son kullanma tarihlerine ben de bakıyorum konservelerin, çünkü şerefsizler bozukları iteliyor arada.

sonra ben de ilk yardım malzemesi alıyom çok, çünkü habire bişeyler yapıp kendimi kesiyom, geçen elimin içinde cam kırığı kaldı, ondan önceki ay matkapla elimi deldim vb.

ekonomiyi pas geçiyorum. insanlar gerçekten sokaklarda yemek arıyor, en yakın semt pazarına git, akşam pazar bittikten sonra çöplerin arasından yiyecek toplamaya çalışan insanlarımızı görebilirsin.
  • Fodera  (01.08.19 13:01:41) 
Kokoin gibi opiodler de boyle yapiyor. Kullanıyorsanız ara verince iyileşme görebilirsiniz


  • tabasco  (01.08.19 13:27:54) 
Kimseye olmuyor böyle bir şey, ciddi bir sorun gibi görünüyor.

1) Doktora gidin.
2) "Hayatı bu kadar seviyor musun cidden ya?" +1 Bu kadar kasmanıza gerek yok neticede hepimiz ölüp kurtlar böcükler tarafından yenicez.
3) Belki biraz adrenalinli, tehlikeli sporlarla uğraşmak iyi gelebilir.
  • jacque  (01.08.19 13:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.