[]

Bilek ateli gibi şeyler ne kadar süre boyunca takılabilir?

Aşırı mouse kullanımı yüzünden bileğim ağrıyor. (Meslek hastalığı.) Bu atel ve sargılar iyi geliyor ama bunlar için günde şu kadar saat takılmalıdır gibi bir süre sınırı var mı? Ya da ne kadar takılsa iyi olur?




 
Benim bilegim de bir ara col fenaydi. Oynatamamaya başladım. Doktor ödem olmuş dedi bilgisayar ve telefon kullanımı yüzünden. Bir ilac, egzersiz ve o bilekliklerden verdi. Geçene kadar kullan demişti.

Egsersiz saat başı on dk buz şeklindeydi sanırım.

Tek başına bilekliğin tedavi edici olduğunu sanmıyorum
  • elorelia  (31.07.19 23:29:34) 
Bende de ganglion kisti oluştu klavye kullanımından. Geçene kadar gün içinde sürekli takıyorum baktım ağrı hafiflemiş ben de sıkılmışım bırakıyorum. Kendinizi dinleyip karar verecek sizsiniz bir standardı yok.


  • Kediyi üzdün  (31.07.19 23:44:15) 
egzersiz>bileklik. sadece bileklik kaslarınızı zayıflatıp ağrılarınızı daha da kronik hale getirebilir.


  • argent dawn  (31.07.19 23:53:03) 
ooo kardeş tam adamına geldim.
25-30 senedir yazılımla uğraşıyorum. sağ bilek ve omuz artık su koyverdi haliylen.
ilk yapacağın şey dikey mouse almak. büyük faydası var. ben türkiye'de yokken amazon abd'den getirmiştim. şimdi 40 tl'ye n11 de var.
ondna sonra teshiş için kesinlikle araştırma hastanesinde prof'a gösterceksin. ama profa gitmeden önce röntgen ve mr'i devlet hastanesinde çektir zaman kaybetmemek adına.
bilekte onlarca değişik hastalık olabiliyor. düzgün teshiş koydurmazsan zaman kaybedersin sadece. benim kullanmadığım krem hap kalmadı.
en son araştırmada bağ yırtığı ameliyatı oldum.
  • aslindasorunumpsikolojik  (01.08.19 02:08:58) 
benzer meslek hastalığı bende de var. müzisyenim. dikey mouse kesinlikle öneririm. amazondan almıştım şimdi türkiyede hemen hemen her yerde var. onu kullanmaya başladıktan sonra en azından bilgisyaar kullanırken olan ağrılarım bitti.

atel kısmına gelince, genelde gün içi takılıyor, gece çıkartılıyor diye biliyorum. sıkı bağlamak lazım gevşek olmasın ama kolu öldürmeyin.
  • jeanluc  (01.08.19 14:22:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.