[]

quick hiker 3 quechua

bu çadırı kullandınız mı ? taban çok ince diyorlar. bir de iki kişi için çok mu büyük ?

www.decathlon.com.tr


 
Benim gördüğüm çadır boyutları için zaten hep eksi bir kişi olarak düşünmek lazım.
İki kişilik diyorsa o bir kişiliktir. Bu üç diyor, iki anca sığar.

Ürünün kendisini bilmiyorum.
  • burfak  (31.07.19 15:03:04) 
bende var bu cadirdan, simdilik sadece yaz zamani kullandim, memnunum simdilik, benim cadirdaki tek sikinti (uretim hatasi olabilir) gerdirme cubuklarindan biri cadirim bir tarafina uzun gelmesi, bu nedenle guzelce gerdiremiyorum.

kisisel olatak daginik biriyim, bu nedenle cadirlarimi da buyuk aliyorum, eger siz derli toplu iseniz, buyuk gelebilir ancak buyuk olmasi neden sorun olsun ki? kucuk olmasi problem olur.

alt zemin icin bazi arkadaslar naylon seriyor ki hem alti pislenmesin hemde su gecirmesin. bunu da dusunebilirsiniz.
  • selam  (31.07.19 15:11:32) 
3 kişilik çadırda 2 kişi rahat yatar. çadırı sırtta taşımayacaksanız 3 kişilik alın elbette. senin çadırın eni 180 cm. evdeki yatağınla karşılaştır en kolayı, aynı şey. çadırların altı standarttır, su geçirmez/delinmeye dayanıklı çuval gibi düşünün. şişme yatak alacaksınız içine. ben yastık ve çarşaf da götürüyorum. www.ersinoutdoor.com

husky fabrikasında üretilen bu çadırı kullanıyorum. decathlon çadırından daha iyidir tavsiye edebilirim ama çok pahalanmış yahu. geçen sene 27.08.2018 de 437 tl ye almışım.
  • hasmetizm 2046  (31.07.19 15:29:23) 
quick hiker 3 bu çadır yazın kullanmak için uygun mu


  • su aygırı  (31.07.19 16:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.