[]

Yılda bir milyon TL kazanan kaç kişi vardır?

Türkiye'de kaç kişi yılda 1 milyon TL kazaniyordur?




 
183 bin 607'den az.


  • nodrap  (30.07.19 15:05:07) 
1'den çok.


  • himmet dayi  (30.07.19 15:12:24) 
Genel kanının aksine çok zengin-varlıklı olmayıp(göstermeyip) milyon kazanan çok. Beni en çok şaşırtan örneği anlatayım. Tarım sanayisi olan bir ilçenin biçer-döver servisine gitmiştim. Küçük sanayide, 3-4 kişinin çalıştığı oto tamirci boyutunda bir dükkan bu. Adam bölgede tekel durumunda. Yoğunluktan, yetişememekten dert yanarken kaç adet araçla ilgilendiğini söyledi. Bu piyasayı bildiğimden, yılda 2.5 milyon tl civarı ciro yaptığını anladım.

Bu adam tahminen ortaokul mezunu ve sanayide yetişmiş. Bir tekel bayi bile ayda 20 bin kazanabiliyor. Ev ve otomobil fiyatlarını ve birilerinin bunları aldığını düşünürseniz. Bence bilinenin üstünde bir rakam bu parayı kazanıyor. 1 milyondan fazladır diyim.
  • the coon  (30.07.19 15:15:42) 
Bence her sulalede birkac kisi vardir. Cevreme bakiyorum adam gecen ay 1.5 milyonluk apartman almisti, bu ay da 1 milyonluk arazi almis cevresini cevirmek icin falan 200bin masraf yapiyordu.
Allah bereket versin gerci de nasil kazaniyorlar merak ediyorum. :/

  • diyor bir arkadas  (30.07.19 17:05:41) 
ciro mu kar mı?

@the coon, senin dediğin durumda kar 1 milyondan çok daha az olabilir.
  • piremses  (30.07.19 17:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.