[]

KYK Kredi Geri Ödemesi?

2018 Kasımda başladı ödemelerim fakat hiç ödeme yapmadım, her ay 360 lira ödemem var ve ödenmeyen her aya 8tl yaklaşık faiz geliyor. Artık tırsmaya başladım maaşa haciz gelir diye, ufaktan ödeyeyim diyorum ama 2018 Kasım'dan ödeyerek gelirsem önümüzdeki aylardakilere faiz işleyecek, bu aydan başlarsam da geçmiş aylardakilere faiz gelmeye devam edecek, nasıl yapayım? İleride belki faiz affı gelir diye geçmiş borçlara dokunmayıp önümüzdeki maçlara mı bakayım?




 
yaklaşık iki sene önce kadar yapılandırma imkanı gelmişti ama bence çok bir esprisi yoktu. sen yine çok geç kalmış sayılmazsın ilk taksitlerinden başlayarak yavaş yavaş ödemeye devam etmek daha mantıklı geliyor bana


  • mcsword  (30.07.19 13:12:18) 
Borcunuz vergi dairesine düşmüş mü ? Eğer düştüyse haciz gerçekten gelebilir maaşınıza. Zaman zaman faizler çıkan yapılandırmalarda siliniyor ama önümüzde seçim yok, bence bu sıralar gelmez yapılandırma. Siz her ay ödeyebildiğiniz kadar ödemeye başlayın bir an önce. İlla 360 ödemenize gerek yok, 500 ödeyip bir taksitin bir kısmını da ödeyebilirsiniz.


  • tss  (30.07.19 14:39:06) 
Evet vergi dairesine düşmüş, internet vergi dairesi şeysinden kontrol ettim. 1-2 aya daha ihtiyacım var düzenli ödeyebilmek için ama haciz olayı korkutuyor, diğer bankalada da ödemem var riske edemiyorum.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (30.07.19 15:04:23) 
Benim vaktiyle geri ödeme süremin başlamasıyla, vergi dairesine transfer olması arasında yaklaşık 3 yıl geçmişti. Eğer vergi dairesine ulaşmış ise şayet gelirinize el koymuyorlar ama e-haciz yediğiniz için de maaşınızı alamıyorsunuz, sonrası biraz çetrefilli. Lakin sizin durumunuz daha yeni o yüzden istediğiniz metod ile ödeme yapabilirsiniz.

Edit: Son mesajı şimdi gördüm, öyleyse siz ödemeye şimdiden başlayın zaten 2 ayda bir ödeme yapıyorsunuz, size zaman kazandırır bu. Aksi hâlde maaşınıza bloke konulması söz konusu.
  • Psycho Mantis  (30.07.19 15:06:38 ~ 15:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.