[]

spotify'ı taşıma

Spotify'ı telefon hafızasından sd card'a taşıyamıyorum. komut veriyorum, taşınmıyor. yine aynı ekran. napayım? :( download'lar var, 5 gb kadar yer tutuyor sipoti. dışarı yedekleyip, ordan tekrar çekme olur mu telefona? öyle bişey var mı?




 
Bildigim legal bir yolu yok, bırak taşımayı belli süre online olmasan indirdigin kayıtları çalamıyorsun bile.


  • doxanikee  (30.07.19 12:44:31) 
ayarlar/uygulamalar/spotify/depolama kısmından taşımayı denediniz mi?


  • sameidiot solo  (30.07.19 13:55:54) 
evet, işte ordan olmuyor :/


  • neynep  (30.07.19 14:01:31) 
Can you just check that spotify has permission to access the SD card in application manager. If it doesn't, turn the permission on and restart your phone. If you still don't see the storage option in spotify settings, it may be a similar issue to that seen on other Mediatek devices in the past so it's worth trying this solution:

Stop Spotify (Settings -> Apps -> Spotify)
Manually create a folder /storage/sdcard1/Android/data
Copy 'com.spotify.music' and all subdirectories from internal storage to '/storage/sdcard1/Android/data'
Open Settings -> Apps -> Spotify then tap 'Clear Data'
Restart Spotify and log back in again
Set Download quality to 'Extreme'
Try downloading a large playlist
  • sameidiot solo  (30.07.19 16:41:40) 
Spotify'ın kendi ayarlarında Depolama ile ilgili bir seçenek var en altta çıkış yap butonunun üzerinde, en azından benim tablette var.
sanırım bunu yaptığınızda indirilmiş verileri silip tekrar download gerektirir.

  • gkhncnzdgn  (30.07.19 16:52:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.