[]

oyun laptop'u

sadece oyun ve internet için kullanacağım bir laptop kaça patlar bana ? önerebileceğiniz marka var mı?




 
alienware mx 17, custom yaptıgın seylere göre 4-5 bin usd yi buluyor. her kurusunu hakediyor tabi.


  • bryan fury  (09.04.10 10:52:30) 
  • tragamin  (09.04.10 10:52:47) 
(bkz: casper)
pek önerilmez. malzemeleri tırt olur çünkü casper'ın. adam akıllı ses çıkmaz, lcdsi koftidir derler. bu ikisi olmazsa da ne anladım ben oyundan. bir de üstüne bozulur.
belki oyun bilgisayarı diye özen göstermiştir casper, bir yerlerde deneme şansınız varsa deneyin.

oyun laptopu demek ekran kartı iyi olan laptop demek. öncelikle intellerden kaçınmak gerek. sonra ise www.notebookcheck.net adresindeki listeye göre ve cebinizdeki paraya göre seçim yaparsınız. tabi marka da önemli. acer, casper, datron önerilmez.

ha bir de monster var tabi. www.fokusbilgisayar.com
  • natnan  (09.04.10 12:15:12) 
www.monsternotebook.com.tr

tragamin'in onerdigi bilgisayardaki ekran karti gt 240 pek saglam bi kart degil. yeni oyunlari anca mediumda oynatir. su anda dx11 destekleyen tek mobil cip ati'nin mobility radeon 5xxx serisi. o da henuz memleketteki laptoplara dusmedi. az daha bekleyip dx11 kart al bu saatten sonra dx10.1 kartli bir alet almak cok buyuk hata olur. nvidia'nin dx11 cipi gt4xx serisi henuz daha desktoplara yeni cikti, onun laptoplara gelmesi ise oldukca zaman alir, onu bekleyemesen de en azindan ati'lerin gelmesini bekle, cok zaman almaz onlar yakinda damlar.

edit: linkteki casper full hd bile degil, aman uzak dur...
  • jupiterianvibe  (09.04.10 13:04:32 ~ 13:13:11) 
bütçeni eklersen daha iyi yardımcı olunur


  • olcaytu  (09.04.10 13:46:41) 
jupiterianvibe;
aga dövseydin bide:))

şaka bi yana bana da yardımcı oldun, bende o makinayı almayı düşünüyordum oyun ve internet icin vazgeçtim.

tşkler:)
  • tragamin  (09.04.10 15:04:10 ~ 15:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.