[]

Tinder eşleşme

1 2 hafta önce tinderi yükledim. Beklemediğim şekilde eşleşmeler aldım. Ne yalan söylim yaşadığım yerde tinder kullanan kız olduğunu bile düşünmüyordum. Ama bu 1 2 haftada 10 a yakın eşleşme aldım. Aldım almasına ama sonuç hiç olmadı. Ya çok geç cevap yazıyorlar siliyorum, ya 10 dk muhabbetten sonra onlar siliyor. İçlerinden doğru düzgün konuştuklarımla ise saçma sapan sohbetler ettik. Az önce yeni Eşleştiğim biri ile gelin kaynana ile ilgili sohbet ettik. Sormak istediğim şu bu tinderi amacına uygun nasıl kullanabilirim ben? Ben direk tanışalım sonra buluşalım Bi daha da karşılaşmayalım istiyorum.




 
@cesario o nasıl Bi salaklıktır, cidden var mı öyleleri


  • Baran27m  (30.07.19 01:22:51) 
aga ben bir kere tinder'dan bir kizla bulustum. gosterdi bana, kizin 3000 tane eslesmesi vardi. huauhauha.

hayattaki en buyuk basarim da bu olsa gerek.
yani o yuzden bence asiri yakisikli degilse tinder'da mesajlara cevap alman bile buyuk basari.
  • baldur2  (30.07.19 01:23:00 ~ 01:23:50) 
Direkt buluşmaya davet et. Geliyorsa geliyordur. Gelmiyorsa sil gitsin demek ki yüzlerce konuştuğu var.


  • adwokat  (30.07.19 01:25:06) 
@baldur sjsjsjs tebrik ederim valla 3k nın içinde seninle buluşması güzel olmuş.

Öyle yakışıklı değilim bence ama boylu posluyum ordan dikkat çekiyorum herhalde.
  • Baran27m  (30.07.19 01:25:32) 
baldur'un dediği doğrudu :D Ben bir kızla takılıyorum bir ara, instagram hikayesinde denizi bile çekse 10 kişi yazıyordu sdapokdsa kendini çekse 50 kişi hikayeye yanıt veriyodu. Tinder'da gördükleri ilgiyi alakayı sen düşün.

Bu arada Tinder'da 3 hafta falan oldu artık kaydırmıyorum 3 eşleşme geldi ama mesaj atmadım. Meraktan kullan, bel bağlama bence oraya.

*Bak yine hayret ettim. Deniz ya aq deniz, deniz hikayesine ne bulup yazıyorlardı acaba? o zamanlar okurdum ama unuttum. Deniz ya aq dsakopas :D
  • eazy  (30.07.19 01:26:18 ~ 01:52:14) 
@eazy bel bağlamıyorum böyle gördükçe kaydırıyorum. Arada eşleşme de geldiği için güzel oluyor :)


  • Baran27m  (30.07.19 01:28:13) 
@adwokat şimdi senin dediğini yaptım. Sonucu editlerim

Cevap geldi :) ya daha ilk günden ne buluşması vs. Sonra belki olabilir. En son yarız söz veremem ama çarşamba olsun dedi.
  • Baran27m  (30.07.19 01:29:28 ~ 01:35:00) 
ayrica evet ilk 1-2 gun muhabbeti kurdun kurdun, sonrasi radyo sessizligi oluyor.

ben bu aksam suraya gidiyorum, istersen bana katil de. cevap verirse senindir, vermezse baskasiyla cikacaktir:D

bir keresinde bir kizla butun gun yazistik, telefon degismeleri, aksama bulusuyoruz kesin falan, aksam 5'ten sonra mesajlarima cevap vermemeye basladi, sabah mesaj atti dun aksam partiledim sanirim bu asamada birini gormek istemiyorum diye. huahusduasd. o gece bulusup yattigi baska kisiye asik olmustu buyuk ihtimalle.
  • baldur2  (30.07.19 01:31:13) 
valla herkesin tarzı farklı, ama öncelikle bil ki tipin ve vücudun çok iyi değilse türkiye'de tinder'dan kızla buluşmak bile başlı başına zor. amerika'dan arkadaş geliyor mesela 10 yıldır fitnessla uğraşıyor, kaldığı 2 hafta boyunca kesin 2-3 kişiyle buluşuyor. ben o süreçte eşleşme bile alamıyorum. neyse önce muhabbeti kur. bence ne kadar saçma o kadar iyi. diğer türlü sarmaz, zaten kızların o kadar eşleşmesi var ki klasik muhabbetten baymışlardır. o bağlantıyı hissettiğinde de hemen buluşmaya çağır. bu döngüyü 2-3 günde tamamla.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (30.07.19 03:46:42 ~ 03:47:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.