[]

Uyurken bilinçaltı dil öğren yapan var kimler var?

Yapıyorsa nasıl bir kulaklık kullanıyor uyurken? İşe yaradı mı?

Sadece yapanların tecrübelerini duymak istiyorum.


 
Safsata.


  • stavro  (29.07.19 22:02:45) 
bir hafta yaptim, iskence gibiydi.

aksam yatmadan once telefonumu sarja takili halde sesli kitap okuyucuyu aciyordum. kulaklik takmiyordum. kitap calarken ben uyuyordum, sabah uyandigimda hala kitap okunuyordu. boyle bir hafta on gun surdurdum. sonra uyku kalitem etkilendi ve bu uygulamayi sonlandirdim.

bir faydasi oldu mu farketmedim. ingilizce icin kulagim belki ufacik acilmistir, ingilizceye minnacik alismistir, kelime taninirligi acisindan.
ama aksam sesli kitabi ac ve uyu. sabah kalk takir takir ingilizce konus, bu tam bir bullshit. boyle bir sey yok.
  • Leonardo~Da~Vinci  (29.07.19 22:14:46) 
Zaten öyle diyorlar. Aynı anda pratik de yapın, tekrar edin diyorlar.


  • CursedChico  (01.08.19 22:06:25) 
ya dili kullanmazsan unutuyorsun. yani konuştuğun dili kullanmadıkça unutuyor beyin.
uyurken nasıl öğrenebilir?
adam gibi oturup çalışın.
  • dedim dedim de kime dedim  (01.08.19 22:08:18) 
Ben bir Ingilizce ogretmeniyim, her 5 yilda bir boyle piyasa onerileri gelir ancak bunlar musteri cekmek icin getirilen yontemler. Doktora gitmek yerine haci hocaya gitmekten bir farki yok, lutfen bilim yolunda ilerleyelim.


  • howfaristhesky  (01.08.19 22:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.