[]

numaralı deniz havuz yüzücü gözlüğü

nerede yaptırılabilir arkadaşlar, biraz acil yarın gözlükçülere soracağım ama istanbul'da değilim o yüzden duyan bilenlerden destek almak istedim. illa hazır modellerden mı seçilmeli (zaten çok az var bir şeye benzemiyorlar) yoksa bir gözlük seçilip ona uygun yaptırılıyor mu. misal şu gözlüğü alıp numaralı cam taktırılabilir mi?

www.adidas.com.tr

5 ve 10 senelik iki adet duyuru var, yanıtlar negatif, güncel bir sormak istedim teşekkürler

 
bu dediğiniz olan bir şey mi bilmiyorum ama;

lens almak çok daha çabuk, kolay ve ucuza gelir gibi geliyor bana.
  • kisa bisey olsun istemistim  (29.07.19 23:52:22) 
@kisa bisey olsun istemistim

aynı şeyi düşünüyorum ama istek böyle n'aparsınız.
  • engelbert humperdinck  (30.07.19 00:23:07) 
aliexpressden aldım gayet kullanışlı vw ucuz.


  • captainmrg  (30.07.19 00:40:31) 
@captainmrg

teşekkürler oraya bakmamıştım. iki göz farklı numara miyop - astigmat olduğundan tam uymadı ama denemek için ortalama bi tane alacağım.

ayrıca bilgi: camları 70 mm geçmeyen çapta ve uygun eğimde olursa hemen yapabiliyorlarmış. benim linkteki gibi yüzü kaplayanlar muhtemelen olmuyor. bir de film kaplı cam tavsiye etmiyorlar denizde hemen deforme olur diye.
  • engelbert humperdinck  (31.07.19 19:22:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.