[]

şu durumda altın almak tuhaf kaçar mı?

yakın bir iş arkadaşım görev değişikliği nedeniyle başka bir şehre taşınıyor. işe benzer zamanlarda başladık, 8,5 senedir aynı birimde çalışıyoruz, iş dışında da arkadaşlığımız var. bu geçen sene evlendiğinde altın takamamıştım, param yoktu, hala utanıyorum. şimdi taşınma hediyesi (veya adına ne denirse) olarak altın alsam, tuhaf kaçar mı? ne yapayım? bir akıl verin. alırsam nasıl, ne diyerek vereceğim onu bile bilmiyorum. taşınma masrafı nedeniyle sıkışık o da biraz.

edit: samimi arkadaşım


 
8,5 yıllık samimiyete bağlı.


  • datnet  (29.07.19 10:49:51) 
samimiyetinize bağlı +1 çok yakın arkadaşım olsa kanka kusurabakma o zamanlar fakirdim anca şimdiye alabildim bir yardımı olursa ne mutlu der verirdim.


  • karsiyakaliyiz  (29.07.19 10:52:47) 
kaçmaz. nikahta takamamıştım diyip verirsiniz. şuan bu altın çok daha kıymetli gelir ona.

yani nikahta başkalarının taktığı altınlardan daha kıymetli
  • love and trust  (29.07.19 10:53:11 ~ 10:58:51) 
Tuhaf olmaz.


  • chitosan  (29.07.19 10:59:16) 
samimi arkadassa hele, ilac gibi gelir, cok guzel olur.


  • songforsomeone  (29.07.19 11:03:51) 
Tuhaf kaçmaz aksine çok iyi gelir


  • lcha  (29.07.19 11:06:49) 
samimi arkadaşın için neden tuhaf gelsin. durumu açıklarsın geçen yıl düğünde takamamıştım durumum yoktu bu vesileyle almak istedim dersin.

direk altını kutusunda falan verirsin işte biyere takmaya çalışma :D
  • ayin yazari  (29.07.19 13:00:13) 
Aksine cok iyi gelir onlara. Tasinma falan masrafli isler. Gecen sene takamamistim bu seneye kismetmis dersiniz. En guzel hediyle altin bence.


  • balpolen  (29.07.19 14:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.