[]

vücut geliştirme diz ağrısı

formda sıkıntı olduğunu pek düşünmememe rağmen, belki ısınmada kaytarıyor olabilirim, dizlerimde ağrı ve garip bir hissiyat oluyor. acaba dizlik tarzı şeylerin antrenman sebebiyle yaşanabilecek problemler için yardımı olur mu ?




 
Koşu bandında 15 dakika yürüyünce mi oluyor, squadda 160 kilo ile 5*5 yapınca mı?
Kadın mısın erkek mi?
Yaş kaç?
Menüsküs ağrısı gibi bir şey mi, eskilerin kireçlenme dediği türden bir ağrı mı?

gibi daha bir sürü soru akla getiren bir soru sormuşsun.
  • Mirket  (28.07.19 16:46:14) 
Mirket +1

Detay ver bro
  • (s)AINT  (28.07.19 18:21:04) 
squatla beraber başladı, squatı bırakıp lunges denedim, onda da aynı problem yaşandı, biraz araştırınca geriye doğru lunges önerisini gördüm o cidden biraz daha iyi geldi. şimdi leg press yapıyorum fakat dizdeki o garip hissiyat devam ediyor. işin garibi antrenmandan ziyade gün içinde daha fazla hissediyorum. tarifi zor ama sanki diz kapaklarım ayrılacakmış gibi, ağrısı falan pek önemli bir ağrı değil ama verdiği his cidden bu ne dedirtiyor. her noktasını hissediyorum sanki diz kapağı ayrı cumhuriyet gibi.

mirketin bahsettiği ağrıları yaşamadığımdan bilemiyorum, yaş 29, erkek.
  • them bones  (28.07.19 19:25:46) 
yeni başladıysa formun hatalı baba başka açıklaması yok


  • meldaras  (28.07.19 19:27:33) 
Zorluyo musun peki, dinlendir 10 gün. Devam ederse doktora gidersin. Dizlik işe yarar tabii


  • (s)AINT  (28.07.19 19:59:42) 
İyi ısınman lazım. Eliptikte 10 dakika orta dirençte çevir pedalı. Antrenmana başlamadan önce hareketi hafif kiloyla 20 tekrar yap.
İyi ısınman lazım demiştim değil mi?
Ben de zamanında ısınmadan paldır küldür giriyordum ön bacak, leg press falan. Dizde batma şeklinde acı hissetmeye başladım. Sonradan kafaya dank etti ısınmam gerektiği.
  • Simrug  (28.07.19 21:10:15 ~ 21:11:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.